Λιμενικό σώμα: Αυτή είναι η προκήρυξη για τις πανελλήνιες

  1. Ο αριθμός των εισαγομένων εν ενεργεία μονίμων στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών – γυναικών) στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθορίζεται σε τρεις (03).
  2. Για τους υποψηφίους των Ειδικών Κατηγοριών των περιπτώσεων αα) και ββ) της παραγράφου 7 του άρθρου 79 του ν. 4504/2017, όπως προστέθηκε με την παράγραφο 5 του άρθρου 20 του ν. 4532/2018 (ποσοστό μέχρι 10%) δεν προκύπτουν θέσεις, καθόσον για τον καθορισμό τους δεν λαμβάνονται υπόψη τα κλασματικά υπόλοιπα.
  3. Οι τρείς (03) θέσεις των εισακτέων εν ενεργεία μονίμων στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κατανέμονται υποχρεωτικά ισάριθμα ανά κατηγορία σε εν ενεργεία μόνιμους Ανθυπασπιστές Λ.Σ., Υπαξιωματικούς Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Λιμενοφύλακες, ως εξής:

α. Μία (01) θέση, θα καλυφθεί από εν ενεργεία μόνιμους Ανθυπασπιστές Λ.Σ. που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων της Γ΄ τάξης ημερήσιου Γενικού Λυκείου, που εξετάζονται σε εθνικό επίπεδο, κατά το τρέχον σχολικό έτος (ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ).
β. Μία (01) θέση, θα καλυφθεί από εν ενεργεία μόνιμους Υπαξιωματικούς Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων της Γ΄ τάξης ημερήσιου Γενικού Λυκείου, που εξετάζονται σε εθνικό επίπεδο, κατά το τρέχον σχολικό έτος (ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ).
γ. Μία (01) θέση, θα καλυφθεί από εν ενεργεία μόνιμους Λιμενοφύλακες που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων της Γ΄ τάξης ημερήσιου Γενικού Λυκείου, που εξετάζονται σε εθνικό επίπεδο, κατά το τρέχον σχολικό έτος (ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ).

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Ο θησαυρός ήταν κρυμμένος σε 5 τσουβάλια!

Εύβοια: Ψάχνουν να πάρουν τον θησαυρό της θάλασσας

ΔΥΠΑ εισιτήρια για θέατρο και κινηματογράφο 2023: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Ακολουθήστε το newse στο Google News και στο viber  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα