Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Λιμενικό σώμα: Αυτή είναι η προκήρυξη για τις πανελλήνιες

Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Διαβάστε ακόμα

Πότε ανοίγουν οι εμποροπανηγύρεις το 2021;

Ξεκίνησαν υπό προϋποθέσεις. Έχουν ξεκινήσει ξανά οι εμποροπανηγύρεις του...

Ποια μαγαζιά είναι ανοιχτά του Αγίου Πνεύματος 2021;

Επιτέλους ήρθε του Αγίου Πνεύματος 2021. Όπως επισημαίνεται σε...

Πότε τελειώνει η σειρά Αγγελική;

Μια καταπληκτική σειρά που καθηλώνει τους τηλεθεατές. Το μεγάλο...

Πότε τελειώνει η Αγγελική;

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η σειρά του...
  1. Ο αριθμός των εισαγομένων εν ενεργεία μονίμων στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών – γυναικών) στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθορίζεται σε τρεις (03).
  2. Για τους υποψηφίους των Ειδικών Κατηγοριών των περιπτώσεων αα) και ββ) της παραγράφου 7 του άρθρου 79 του ν. 4504/2017, όπως προστέθηκε με την παράγραφο 5 του άρθρου 20 του ν. 4532/2018 (ποσοστό μέχρι 10%) δεν προκύπτουν θέσεις, καθόσον για τον καθορισμό τους δεν λαμβάνονται υπόψη τα κλασματικά υπόλοιπα.
  3. Οι τρείς (03) θέσεις των εισακτέων εν ενεργεία μονίμων στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κατανέμονται υποχρεωτικά ισάριθμα ανά κατηγορία σε εν ενεργεία μόνιμους Ανθυπασπιστές Λ.Σ., Υπαξιωματικούς Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Λιμενοφύλακες, ως εξής:

α. Μία (01) θέση, θα καλυφθεί από εν ενεργεία μόνιμους Ανθυπασπιστές Λ.Σ. που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων της Γ΄ τάξης ημερήσιου Γενικού Λυκείου, που εξετάζονται σε εθνικό επίπεδο, κατά το τρέχον σχολικό έτος (ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ).
β. Μία (01) θέση, θα καλυφθεί από εν ενεργεία μόνιμους Υπαξιωματικούς Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων της Γ΄ τάξης ημερήσιου Γενικού Λυκείου, που εξετάζονται σε εθνικό επίπεδο, κατά το τρέχον σχολικό έτος (ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ).
γ. Μία (01) θέση, θα καλυφθεί από εν ενεργεία μόνιμους Λιμενοφύλακες που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων της Γ΄ τάξης ημερήσιου Γενικού Λυκείου, που εξετάζονται σε εθνικό επίπεδο, κατά το τρέχον σχολικό έτος (ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ).