Μεταμορφώστε τον εαυτό σας εντάσσοντας στην διατροφή σας προϊόντα κάνναβης

Ψάχνετε έναν τρόπο να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και να αλλάξετε εντελώς από πού προέρχεται το μεγαλύτερο μέρος των θρεπτικών σας συστατικών; Αυτό που τρώτε έχει μια ισχυρή, άμεση επίδραση στο πώς αισθάνεστε και φαίνεστε. Στην πραγματικότητα, η διατροφή σας είναι αναμφισβήτητα ο πιο σημαντικός παράγοντας για την υγεία σας. Η διακοπή του καπνίσματος και η άσκηση είναι σίγουρα πολύ σημαντικά, αλλά αν τρώτε πολύ καλά, μπορείτε να αντισταθμίσετε άλλες αρνητικές συνήθειες στη ζωή σας.
Και αν δεν ασχολείστε ήδη με κακές συνήθειες και δεν ασκείστε, τότε το καλό φαγητό θα οδηγήσει τη ζωή σας σε ένα νέο επίπεδο συνειδητοποίησης και ευτυχίας. Αλλά αν δεν έχετε κάνει ποτέ σημαντική αλλαγή στη διατροφή σας, η έναρξη τώρα μπορεί να φαίνεται δύσκολη και σχεδόν ανυπέρβλητη.

Πρώτα απ ‘όλα, δεν υπάρχει πρόκληση που δεν μπορεί να ξεπεραστεί αν προσπαθήσετε αρκετά σκληρά, αλλά ευτυχώς η διατροφή σας δεν πρέπει να είναι μία από αυτές τις προκλήσεις. Ενσωματώνοντας έλαιο κάνναβης και άλλα προϊόντα όπως οι ανθοί κάνναβης στην καθημερινότητά σας, μπορείτε γρήγορα να αρχίσετε να βλέπετε εκπληκτικές αλλαγές στην υγεία σας.

 
Τι καθιστά το cbd oil τόσο καλό και γιατί είναι η τέλεια επιλογή για τη βελτίωση της υγείας σας;
Πρώτα απ ‘όλα, το υψηλής ποιότητας έλαιο  κάνναβης στην αγορά έχει πολύ περισσότερα από απλές πρωτεΐνες, αλλά είναι σημαντικό να κατανοηθεί πρώτα η σημασία της πρωτεΐνης. Τα αμινοξέα, τα οποία αποτελούν τις πρωτεΐνες στα τρόφιμα, είναι ένα από τα πιο σημαντικά δομικά στοιχεία του σώματος. Το DNA σας, το οποίο παρέχει τις οδηγίες για όλα όσα είστε, εκφράζεται άμεσα με τη σειρά των αμινοξέων τα οποία κωδικοποιεί. Φυσικά, τα αμινοξέα πρέπει πρώτα να είναι εκεί εάν πρόκειται να αλληλουχηθούν σύμφωνα με το DNA. Δεδομένου του πόσο σημαντική είναι η πρωτεΐνη για τη θεμελιώδη φύση της ύπαρξής μας, πρέπει να έχετε πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν τις πρωτεΐνες τους από νεκρές πηγές, όπως κρέας ή τον ορό γάλακτος. Αυτή η πρωτεΐνη δεν μπορεί να αφομοιωθεί από το σώμα, και το κόστος είναι η μεταβολική διάβρωση που οδηγεί σε πολλά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και της παχυσαρκίας.
Το έλαιο κάνναβης είναι 100% φυσικό, με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεστε για να ζήσετε. Η πρωτεΐνη που περιλαμβάνει μπορεί να διασπάται και να απορροφάται εύκολα και αυτό επιτρέπει στο σώμα να εκτελεί τις κρίσιμες χημικές διαδικασίες που μας επιτρέπουν να ζούμε καλά. Εάν το έλαιο κάνναβης είχε μόνο πρωτεΐνη, θα ήταν ακόμα ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσατε να εντάξετε στην διατροφή σας, ωστόσο υπάρχουν τέσσερις άλλοι παράγοντες που το καθιστούν πραγματικά υπέροχο: βασικά λιπαρά οξέα, φυτικές ίνες, χλωροφύλλη και μέταλλα. Το έλαιο κάνναβης έχει αξιοπρεπείς ποσότητες Ωμέγα-3, Ωμέγα-6, και Ωμέγα-9, τα οποία είναι καλά λίπη που απαιτούνται για πολλές κυτταρικές δομές και διαδικασίες.

Οι ίνες είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικές για την πέψη και τον καθαρισμό του παχέος εντέρου. Οι ίνες κάνναβης είναι μία από τις ισχυρότερες ίνες και υπάρχει 32% της ημερήσιας απαιτούμενης πρόσληψης ινών. Όσον αφορά τη χλωροφύλλη, αν και οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν το μόριο μόνο με φυτά, είναι επίσης πολύ καλό για τον άνθρωπο. Τέλος, η κάνναβη είναι πλούσια σε μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το μαγγάνιο, ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος και ο φώσφορος, και δεδομένου του αριθμού των ατόμων με έλλειψη ισορροπίας ορυκτών, αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό γεγονός.

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Ο θησαυρός ήταν κρυμμένος σε 5 τσουβάλια!

Εύβοια: Ψάχνουν να πάρουν τον θησαυρό της θάλασσας

ΔΥΠΑ εισιτήρια για θέατρο και κινηματογράφο 2023: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Ακολουθήστε το newse στο Google News και στο viber  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα