Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Μέχρι πότε ισχύει το freedom pass;

Πέρασαν αρκετοί μήνες από τότε που έγινε η παρουσίαση του freedom pass.

Είναι μια οικονομική βοήθεια για όσους νέους έσπευσαν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Το freedom pass λήγει σε λίγες ημέρες, όμως υπάρχουν καποιοι οργανισμοί που θα το δεχτούν και το 2022.

Μπορεί το Freedom Pass που κατέχουν όσοι ανήκουν στην παρακάτω ηλικιακή ομάδα, να λήγει στις 31 Δεκεμβρίου φέτος, όμως «οι κάτοχοί της μπορούν να αγοράσουν κάρτα απεριορίστων διαδρομών για τα λεωφορεία και, πληρώνοντας φέτος, να τη χρησιμοποιήσει του… χρόνου.

Πότε λήγει το freedom pass για το 2021;

150 ευρώ μπορούν να πάρουν οι νέοι αφού κάνουν το εμβόλιο. Έτσι, όσες και όσοι γεννήθηκαν από 1/1/1996 έως 31/12/2003 και έχουν ολοκληρώσει την πρώτη δόση του εμβολιασμού τους κατά της Covid-19, μπορούν να κάνουν αίτηση για 150 ευρώ.

Δικαιούνται να αποκτήσουν και να χρησιμοποιήσουν την κάρτα Freedom Pass μέσα από το freepass gov.gr. Η freedom pass χρήση προορίζεται για αγορές σε ελληνικές επιχειρήσεις του τουριστικού και πολιτιστικού κλάδου.

Το Freedom Pass μπορεί να αξιοποιηθεί μέχρι την 31/12/2021 για αγορές εντός Ελλάδας, σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του τουρισμού, του πολιτισμού και των μεταφορών.

Η χρήση της μπορεί να αφορά σε μία ή περισσότερες πληρωμές, για μέρος ή για το σύνολο του ποσού που απαιτείται για το προϊόν ή την υπηρεσία. Σημειώνεται ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ανάληψης του ποσού ή συναλλαγών με εμπόρους του εξωτερικού.

Διαβάστε ακόμα