Πότε κλείνουν οι παιδικοί σταθμοί για καλοκαίρι 2021;

Συνήθως οι παιδικοί σταθμοί δεν λειτουργούν τον Αύγουστο. Με λίγα λόγια, τον Ιούλιο και προς τα τέλη, σταματά η λειτουργία τους. Θα σας αναλύσουμε παρακάτω το τι πρέπει να κάνουν οι γονείς προκειμένου να εγγράψουν τα τέκνα τους στον Δήμο Αθηναίων.

Οι παιδικοί σταθμοί στη χώρα μας λειτουργούν και μένουν ανοικτοί έντεκα μήνες τον χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι κλείνουν όλον τον Αύγουστο.

Οι αιτήσεις εγγραφών και η υποβολή δικαιολογητικών γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Για περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν τη διαδικασία εγγραφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://www.dbda.gr/ και για οποιαδήποτε διευκρινιστική πληροφόρηση, μπορούν να επικοινωνούν µε το Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης Εγγραφών, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected].

Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Σταθμών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών είναι μια υπηρεσία που κάνει την ζωή σου με το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών πιο απλή.

Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε αρχικά να υποβάλλετε τις αιτήσεις σας, καθώς επίσης και να ενημερώνεστε για την πρόοδο της διεκπεραίωσής τους. Οι αιτήσεις αφορούν:

Νήπια, γεννημένα το έτος 2018 και έως την 31/03/2019
Βρέφη, γεννημένα από την 01/04/2019 έως και την 31/03/2021

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων Εγγραφής: 31/05/2021 έως 27/06/2021