Όταν οι παραλίες της Εύβοιας δεν φοβόντουσαν τον κορονοϊό

Η επαφή του σώματος όταν ακουμπά την άμμο στις παραλίες, η απόσταση από τους υπόλοιπους που κάνουν το μπάνιο τους, αλλά και το κολύμπι στο νερό της θάλασσας είναι θέματα που απασχολούν φέτος τους λάτρεις της θάλασσας. Όλα έχουν αλλάξει εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19.

Παραλίες της Εύβοιας: Στην παρακάτω φωτογραφία θα δεις πως ήταν όταν δεν φοβόντουσαν οι λουόμενοι τον κορονοϊό. Μια φωτογραφία όπου κυριαρχεί η ανεμελιά και η νοσταλγία μιας άλλης εποχής που ήρθε και μας προσπέρασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάγωσαν με αυτό το τρομακτικό έξω από πολυκατοικία της Χαλκίδας

Τα χρόνια πέρασαν και μαζί με την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες, έκανε την εμφάνιση της και η πανδημία.

Εξαιτίας του κορονοϊού οι επιστήμονες ανησυχούν για έναν λόγο. Ανησυχούν για την κοσμοσυρροή στις παραλίες. Αυτό που προκαλεί την εξάπλωση της πανδημίας είναι ο συνωστισμός, λένε συχνά στις ανακοινώσεις τους. Παράλληλα επισημαίνουν πως εάν δεν τηρείται η απόσταση των δύο μέτρων ο ιός μεταδίδεται πολύ ευκολότερα, είτε είμαστε σε ανοιχτό χώρο είτε είμαστε σε κλειστό χώρο, επομένως διακινδυνεύουμε ορισμένα πράγματα με το συνωστισμό.

Όταν οι παραλίες της Εύβοιας δεν φοβόντουσαν τον κορονοϊό- Δείτε την φωτογραφία

Στα παλιά τα χρόνια όλο το Αυλωνάρι παραθέριζε στον Κάλαμο, όπως διαβάζουμε στην σελίδα avlonari such a lovely place στο facebook. Δεν είχαν την πολυτέλεια και τα μέσα να είναι κάθε μέρα στις πλαζ. Έτσι λοιπόν επέλεγαν μία χρονική περίοδο όπου πήγαιναν στην θάλασσα και δεν κάθονταν για λίγο αλλά για πολύ.

Όπως μαθαίνουμε αυτό γίνονταν από τις αρχές Ιουλίου μέχρι του Αγίου Παντελεήμονα. Έμεναν στις καλύβες που βλέπετε στην φωτογραφία.
Ο καθένας έχει τις δικές του ιστορίες και κοινός τόπος όλων η αγάπη για αυτή την υπέροχη παραλία που βρίσκεται στον Κάλαμο.
Όλα γνήσια, απλά , αυθεντικά, όπως πρέπει να είναι η αληθινή ζωή μας.

Δείτε την φωτογραφία

Όπως μαθαίνουμε αυτό γίνονταν από τις αρχές Ιουλίου μέχρι του Αγίου Παντελεήμονα. Έμεναν στις καλύβες που βλέπετε στην φωτογραφία.
Όπως μαθαίνουμε αυτό γίνονταν από τις αρχές Ιουλίου μέχρι του Αγίου Παντελεήμονα. Έμεναν στις καλύβες που βλέπετε στην φωτογραφία. (πηγή φωτογραφίας: facebook.com/avlonari such a lovely place)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις του newse.gr στο Google news

Επιδόματα σήμερα

Χαλκίδα: Ένα πελώριο ψάρι κολυμπούσε στη θάλασσα!

Πότε είναι οι δημοτικές εκλογές 2023;

Προσλήψεις εκπαιδευτικών 2023: Ποιοι θα βρουν εργασία

Ακολουθήστε το newse στο Google News  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα