Μία απέραντη παραλία στην Εύβοια με απίστευτα γαλάζια νερά!

Δεν θα σας κουράσουμε πολύ. Δύο λόγια θα σας πούμε και θα σας δείξουμε τρία βίντεο.

Σαν την παραλία Κορασίδα δεν θα βρεις, μας είπαν κάποιοι που την επισκέπτονται κάθε χρόνο. Δεν θέλαμε και πολύ. Ετοιμαστήκαμε και πάμε να την εξερευνήσουμε.

Πως θα πάτε στην παραλία Κορασίδα

Από την Αθήνα, δεν είναι και τόσο μακρυά. Πρώτα από όλα θα πρέπει να φτάσεις στη Χαλκίδα και στην συνέχεια να ακολουθήσεις την πορεία για Νεοχώρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ξαφνικά σταμάτησαν να κινούνται τα αυτοκίνητα σε χωριό στην Εύβοια

Το Νεοχώρι θα το βρεις λίγο μετά το Αλιβέρι. Όταν θα φτάσεις εκεί, τα μάτια σου να είναι δεκατέσσερα. Κάπου στην μέση του χωριού υπάρχει μια ταμπέλα που λέει για Κορασίδα. Θα στρίψεις δεξιά και φύγαμε για την παραδεισένια παραλία της Εύβοιας.

Θα περάσεις και από το χωριό Αχλαδερή και σε λίγα λεπτά θα φτάσεις. Ένα πράγμα θα σας πούμε. Η διαδρομή είναι αξέχαστη. Ανεβαίνεις βουνό και η θέα είναι καταπληκτική. Στα πόδια σου όλο το Αιγαίο.

Έχει θέση για στάθμευση και μαγαζιά για να πάρεις το κατιτίς σου. Τα βότσαλα είναι άσπρα και λαμπερά. Καμιά φορά έχει και κυματάκι. Είναι υπέροχα όλα. Μία απέραντη παραλία που απλώνεται και σε προσκαλεί να βρεθείς εκεί και να πλατσουρίσεις στα νερά της.

Δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις τίποτα από το σπίτι μιας και θα τα βρείτε όλα στην περιοχή. Ακόμα και αν σας αρέσει και θέλετε να μείνετε πιο πολύ, υπάρχουν και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Ξέρετε γιατί παραλίες σαν την Κορασίδα έχουν βότσαλα; Γιατί οι παραλίες με βότσαλο έχουν τα ωραιότερα χρώματα στα νερά τους.

Δείτε βίντεο από την παραλία Κορασίδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις του newse.gr στο Google news

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Έρχεται μεγάλη κακοκαιρία – Ποιοι πρέπει να αφήσουν τα σπίτια τους;

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις δημοτικές εκλογές 2023;

Επιταγή ακρίβειας 2023: Θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα;

Ακολουθήστε το newse στο Google News  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα