Πότε θα χιονίσει τελικά;

Πότε θα χιονίσει;
Πότε τελικά θα χιονίσει; Διαβάστε το ρεπορταζ στο newse

Πότε θα χιονίσει; Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα 2022; Τι καιρό θα κάνει την Πρωτοχρονιά 2023; Τι καιρό θα κάνει τα Φώτα 2023;

Θα χιονίσει για να μπούμε στο κλίμα των ημερών ή θα είναι μια ηλιόλουστη ημέρα όπως και πέρσι; Δυστυχώς δεν υπάρχει τόσο μακροπρόθεσμη πρόβλεψη για τον καιρό των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων αλλά και τα μερομήνια δεν δίνουν χιόνι. Να σας πούμε ότι πέρσι δεν έριξε ούτε μια νιφάδα χιόνι. Η ημέρα των Χριστουγέννων 2022 θα φτάσει και θα είναι η ημέρα που περνάς με καλή παρέα, φαγητό, ανταλλαγή δώρων και την οικογένειά σου. Τα Χριστούγεννα του 2021 ο καιρός ήταν ήπιος και η θερμοκρασία παρουσίασε μικρή άνοδο. Έτσι ήταν και ο καιρός την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα.

Θα χιονίσει; Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα 2022; Τι καιρό θα κάνει την Πρωτοχρονιά 2023; Τι καιρό θα κάνει τα Φώτα 2023;

Μια πρώτη πρόβλεψη του καιρού για τα Χριστούγεννα 2022 δείχνει να επικρατεί συννεφιά με αυξημένη θερμοκρασία σε σύγκριση με τα επίπεδα της εποχής. Τα πράγματα φαίνεται όμως να δυσκολεόυν όσον αφορά τον καιρό της Πρωτοχρονιάς 2023 αλλά δεν θα χιονίσει. Την Πρωτοχρονιά ίσως είναι πιο ψυχρά τα πράγματα. Για τον καιρό των Φώτων 2023 δεν υπάρχει καμμία πρόβλεψη μέχρι αυτή την ώρα, οπότε θα βασιστούμε στα μερομήνια που μιλούν για ψυχρές αέριες μάζες.

Ο καιρός τα Χριστούγεννα του 2022, σύμφωνα με τα μερομήνια, αναμένεται να μην είναι πολύ κρύος με αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες και βροχές. Άσχημες καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν στο καιρό της Πρωτοχρονιάς 2023 με χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα και χιονοπτώσεις μετά το νέο έτος. Ειδικά φαίνεται πως θα χιονίσει ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα. Τα σκαμπανεβάσματα θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Ιανουαρίου, με ψύχος να επικρατεί το πρώτο δεκαήμερο.