Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Πότε κλείνουν τα σχολεία;

Ποια είναι η ημερομηνία που ακούγεται ότι θα κλείσουν τα σχολεία;

Ακούγονται κάποιες φήμες ότι ίσως κλείσουν νωρίτερα αλλά παραμένουν φήμες μιας και η επίσημη θέση του υπουργείου είναι να κλείσουν κανονικά όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με το υπουργείο παιδείας, ο κορονοϊός φαίνεται πως δεν επηρεάζει την εκπαίδευση. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες σύμφωνα με το υπουργείο παιδείας, τα κρούσματα κορονοϊού στα σχολεία έχουν μειωθεί κατά περίπου 1.000. σε σύνολο 85.000 τμημάτων είναι κλειστά λόγω κορονοϊού περίπου 15.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων 2021 έρχονται σε λίγες μέρες.

Δείτε στο παρακάτω ρεπορτάζ πότε κλείνουν τα σχολεία για τα Χριστούγεννα 2021. Θα καθίσουν περισσότερες ημέρες οι μαθητές;

Πολλοί ρωτούν για το πότε θα κλείσουν τα σχολεία για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά 2022.

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου θα σταματήσουν φέτος τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων, ενώ η επιστροφή στα θρανία θα γίνει τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.

Σημειώνεται ότι φέτος, η παραμονή των Χριστουγέννων πέφτει Παρασκευή (24 Δεκεμβρίου) και τα Χριστούγεννα, Σάββατο (25 Δεκεμβρίου) και για αυτό τα σχολεία θα κλείσουν από την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου. Με λίγα λόγια οι μαθητές θα καθίσουν τρεις μέρες περισσότερο μιας και την προηγούμενη χρονιά άνοιξαν τα σχολεία στις 7 Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμα