Πρότυπα σχολεία 2023: Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα; Ποια τα θέματα;

προτυπα σχολεια 2023, αποτελεσματα, θεματα

Πολλοί γονείς ρωτούν για το πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα πρότυπα σχολεία 2023.

Πέρσι, τα θέματα για τα πρότυπα ανακοινώθηκαν μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία, και έτσι θα γίνει και φέτος. Εδώ θα δείτε τα θέματα για τις εξετάσεις στα πρότυπα σχολεία που θα ανέβουν μετά την λήξη των εξετάσεων.

Το αυξημένο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και κηδεμόνων για μία θέση στο δίκτυο των πρότυπων σχολείων καταδεικνύει την ολοένα μεγαλύτερη θέρμη με την οποία η κοινωνία αγκαλιάζει το θεσμό.

Και φέτος, η εισαγωγή των μαθητών και μαθητριών στα πρότυπα σχολεία για το σχολικό έτος 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί με δοκιμασία (τεστ) δεξιοτήτων με ερωτήσεις κλειστού τύπου και πολλαπλής επιλογής, σχετικών με την κατανόηση κειμένων της Ελληνικής Γλώσσας και Μαθηματικών εννοιών.

Η αίτηση για πρότυπα σχολεία είναι μέχρι τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023. Μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει συγκεκριμένη ανακοίνωση για το πότε θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα πρότυπα 2023. Παίρνοντας υπόψιν τα περσινά δεδομένα η ανάρτηση τους έγινε στις 13 Μάη.

Οι γονείς μπορούν εύκολα να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα. Θα ειδοποιηθούν με SMS στο κινητό που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησης για τη βαθμολογία των υποψηφίων και τη σειρά κατάταξης στο σχολείο επιλογής τους. Επίσης μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα για τα πρότυπα από την πλατφόρμα των αιτήσεων με χρήση των κωδικών taxisnet.