Αυτό το μέρος είναι για πρόταση γάμου στην Εύβοια

Όλα τα tips για να μην φας χυλόπιτα.

Για να έχεις σίγουρα θετική απάντηση σε μία πρόταση γάμου, σου βρήκαμε τι θα κάνεις αν μένεις στην Εύβοια.

Βέβαια και στην Εύβοια να μην μένεις αλλά να είσαι στην Αθήνα, πάλι εύκολα μπορείς να το οργανώσεις. Οι γυναίκες δεν θέλουν μία αυθόρμητη πρόταση σε μία απλή καθημερινή στιγμή αλλά μία πρόταση γάμου με φόντο ένα ρομαντικό και σκηνοθετημένο σκηνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ένας τέλειος γάμος στην Εύβοια! Δείτε τι έκαναν…

Πίστεψε αν την πας σε αυτό το μέρος της Εύβοιας και μονόπετρο να μην χρησιμοποιήσεις, πάλι θετικά θα σου απαντήσει.

Μην βιαστείς στην πρόταση γάμου

Αν είσαι παραδοσιακός τύπος και πολύ ερωτευμένος, μην βιαστείς. Βρήκαμε ένα μέρος στην Κύμη όπου το ηλιοβασίλεμα είναι μαγικό. Για να πας στην Κύμη, δεν είναι μακρυά. Γύρω στις δυόμιση ώρες από την πρωτεύουσα.

Περίμενε να περάσει η ώρα και μην πας στο καταμεσήμερο. Την ώρα που θα πέφτει ο ήλιος μέσα στην θάλασσα είναι η καλύτερη ώρα για να ξεφουρνίσεις το μυστικό σου.

Όπως πριν από ένα σημαντικό βήμα στη δουλειά σου, εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου, έτσι κι εδώ θα πρέπει να στηριχθείς στη διαίσθηση σου. Θέλουμε να πούμε ότι πριν από την πρόταση γάμου, θα πρέπει να το ψάξεις καλά γιατί το έτερον σου ήμισυ, μπορεί να μην θέλει δεσμεύσεις και έτσι όλη αυτή η ετοιμασία να πάει χαμένη.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια συζήτηση περί γάμου μπορεί να γίνει πολύ πριν αποφασίσεις να της κάνεις πρόταση. Σε κάθε περίπτωση, το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει.

Ας αφήσουμε το ένστικτο και ας μείνουμε στην Κύμη με μαγικό ηλιοβασίλεμα της. Εκεί θα απολαύσετε την ωραιότερη θέα μέχρι τη θάλασσα. Είναι το ιδανικό σημείο να χαζέψετε το ηλιοβασίλεμα μαζί.

Γιατί τα πιο απλά πράγματα στη ζωή, κρύβουν πάντα τη μεγαλύτερη ομορφιά.

Ένα απίθανο ηλιοβασίλεμα στην Κύμη (φωτογραφία: Βασίλης Τσομάκας)
Ένα απίθανο ηλιοβασίλεμα στην Κύμη (φωτογραφία: Βασίλης Τσομάκας)
Όταν βασιλεύει ο ήλιος στο Αιγαίο
Όταν βασιλεύει ο ήλιος στο Αιγαίο (φωτογραφία: Βασίλης Τσομάκας)