Πως βλέπω τον λογαριασμό της ΔΕΗ ηλεκτρονικά;

Πως μπορείς να δεις ηλεκτρονικά τον λογαριασμό της ΔΕΗ;
Πως μπορείς να δεις ηλεκτρονικά τον λογαριασμό της ΔΕΗ;

Και όμως μπορώ να δω ηλεκτρονικά τον λογαριασμό της ΔΕΗ με απλά βήματα θα έχω στο κινητό μου ή τον υπολογιστή μου τον λογαριασμό.

Όταν βλέπεις πολλούς καταναλωτές να το κάνουν, έρχεται μια στιγμή που λες στον ευατό σου: Πως μπορώ να δω τον λογαριασμό της ΔΕΗ ηλεκτρονικά; Επιλέγουν να πληρώνουν μέσω e-banking δίνοντας μια απλή εντολή μέσω του κινητού τους ή του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή. Και γιατί να μην το κάνεις και εσύ μιας και η ΔΕΗ δίνει τη δυνατότητα στους παρόχους της να βλέπουν αλλά και να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους μέσω της εφαρμογής e-bill.

Τα βήματα για να κάνω εγγραφή στο e-bill και να μπορώ να δω τον λογαριασμό της ΔΕΗ ηλεκτρονικά

Για να γλιτώσεις το 1 ευρώ θα πρέπει να κάνεις εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και να επιλέξεις να μην παίρνεις λογαριασμό σε χαρτί.

Αν είσαι πελάτης της ΔΕΗ πρέπει να μπεις στο e-bill μέσα από το κινητό σου ή τον υπολογιστή για να δεις ηλεκτρονικά τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Στην συνέχεια θα πρέπει να κάνεις κλικ στην επιλογή εγγραφή νέου χρήστη. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξεις αν είσαι φυσικό πρόσωπο ή ιδιώτης.

Ανοίγει το σχετικό παράθυρο και εκεί εφόσον είσαι πελάτης θα πρέπει να βάλεις τα στοιχεία που σου ζητά το σύστημα. Ορισμένα στοιχεία υπάρχουν στους λογαριασμούς.
Αφού κάνεις την εγγραφή, παράλληλα θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις να λαμβάνεις μόνο ηλεκτρονικό τον λογαριασμό. Ταυτόχρονα μπορείς να επιλέξεις το νέο πρόγραμμα μηνιαίος Λογαριασμός για νοικοκυριά ή επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις, ώστε να λαμβάνεις και να εξοφλείς το λογαριασμό σου κάθε μήνα. Σημειώνεται ότι γίνεται ειδοποίηση για την έκδοση του λογαριασμού με e-mail ή και sms. Ύστερα από όλα αυτά, θα μπορείς να βλέπεις και ηλεκτρονικά τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Εύκολα, γρήγορα και απλά.

NEWSE: Όλα τα νέα για τις προκηρύξεις και τα επιδόματα.

Στα λευκά η Στενή – Χιόνια έχουν δημιουργήσει πανέμορφα τοπία

Χιόνι πέφτει στα βουνά της Εύβοιας

Αλιβέρι: Έρχεται ένα διαφορετικό κόκκινο λεωφορείο

Προκήρυξη 9κ 2022: Πότε ξεκινούν οι προσλήψεις ΕΦΚΑ;

Food market pass: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις; [Ημερομηνία]

Μουσείο Ακρόπολης προσλήψεις: Πότε ξεκινούν;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο The Voice of Greece;

Ακολουθήστε το newse.gr στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις