Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Δες τι τρομακτικό εμφανίστηκε έξω από κάποια σπίτια στη Χαλκίδα

Οι εικόνες καμία φορά μιλούν από μόνες τους και είναι συγκλονιστικές.

Μια ωραία εικόνα είχαν την τύχη να ζήσουν και όσοι μένουν και έχουν σπίτια κοντά στον Φάρο στη Χαλκίδα. Το θέμα είναι να τύχει το σωστό timing. Ξαφνικά ο ουρανός σκοτείνιασε και έξω από τα σπίτια δημιουργήθηκε κάτι που ακόμα και αποτυπωμένο σε ζωγραφιά να το έβλεπες, πάλι δεν θα το πίστευες.

Πέταγαν όλα μαζί δίπλα στην θάλασσα και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περιοίκων. Και όλα αυτά γίνονταν με μία τέλεια αρμονία. Και όμως η φύση, πάντα είναι προνοητική. Ότι και να κάνει είναι ζυγισμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μέσα από το νερό της θάλασσας στην Εύβοια, βγήκε κάτι πελώριο

Δες τι πετούσε έξω από σπίτια στη Χαλκίδα

Όλα αυτά έγιναν στην περιοχή Φάρος στη Χαλκίδα. Είναι μια περιοχή στην Ευβοϊκή πρωτεύουσα που συνδυάζει θάλασσα και πόλη. Ένας καταπληκτικός συνδυασμός το καλοκαίρι όπου βρίσκεις την δροσιά.

Ακόμα και τον χειμώνα είναι καταπληκτική η περιοχή. Μπορεί να μην έχεις την δυνατότητα να κάνεις μπάνιο αλλά έχεις την ευκαιρία να κάνεις το περπάτημα σου, γεμίζοντας τα ρουθούνια σου με αλμυρή αύρα.

Έξω από τα παράθυρα στα σπίτια τους στον Φάρο στη Χαλκίδα είδαν υπέροχες εικόνες

Όπως θα δείτε και στις ακόλουθες φωτογραφίες είναι αξεπέραστα στο πέταγμα. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι διανύουν τεράστιες αποστάσεις κάθε μέρα και δεν θα τα δούμε συχνά κοντά στη στεριά.

Είναι πιστά στις οικογένειες τους. Μάλιστα αν είναι να ταΐσουν τα μέλη τους, θα διανύσουν εκατοντάδες χιλιόμετρα. Μαθαίνουμε άνετα ότι μπορούν άνετα να διανύσουν 500 χιλιόμετρα σε μια διαδρομή ρουτίνας για να φέρουν τροφή στη φωλιά!

Δείτε τι πετούσε έξω από τα σπίτια στη Χαλκίδα

Ξαφνικά η γειτονιά όπως βλέπετε και στις εικόνες γέμισε από γλάρους
Ξαφνικά η γειτονιά όπως βλέπετε και στις εικόνες γέμισε από γλάρους
Μαγική φωτογραφία με τους φτερωτούς μας φίλους στη Χαλκίδα
Μαγική φωτογραφία με τους φτερωτούς μας φίλους στη Χαλκίδα

Διαβάστε ακόμα