Συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας: Αυτή είναι η πλατφόρμα

Συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας: Αυτή είναι η πλατφόρμα

Άνοιξε η πλατφόρμα για το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας. Παλιά δίνονταν από τον ΟΑΕΔ ενώ τώρα από την ΔΥΠΑ. (Διαβάστε όλα τα νέα του newse για το επίδομα μητρότητας)

Θα πρέπει να κάνετε υποβολή δήλωσης για την επέκταση της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας από 6 σε 9 μήνες, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) ή αλλιώς για το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας.

Τη δήλωση πρέπει να υποβάλλουν όλες οι δικαιούχοι με ημερομηνίες έναρξης της ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας από τις 26.05.2022 έως και τις 24.11.2022, ανεξάρτητα αν έχουν ήδη στείλει σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα ή αν έχουν υποβάλει σχετική δήλωση στις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Η δήλωση συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας είναι προσβάσιμη με τους κωδικούς TaxisNet στη διεύθυνση της πλατφόρμας:

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/epektases-tes-eidikes-adeis-prostasias-tes-metrotetas

Οι δικαιούχοι συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας θα πρέπει να αναφέρουν στη δήλωση πότε έλαβαν ή θα λάβουν την επέκταση της ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας. Θα πρέπει να δηλώσουν στην πλατφόρμα αν είναι σε συνέχεια της αρχικής λήξης της, είτε μετά την παρεμβολή κανονικής άδειας έτους 2022, είτε μετά τη μεσολάβηση πραγματικής εργασίας στον εργοδότη.

Στην πλατφόρμα της ΔΥΠΑ θα πρέπει να καταγραφούν και τα ακριβή χρονικά διαστήματα κανονικής αδείας ή πραγματικής εργασίας.

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Ο θησαυρός ήταν κρυμμένος σε 5 τσουβάλια!

Εύβοια: Ψάχνουν να πάρουν τον θησαυρό της θάλασσας

ΔΥΠΑ εισιτήρια για θέατρο και κινηματογράφο 2023: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Ακολουθήστε το newse στο Google News και στο viber  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα