Υλικά : 5 μελιτζάνες (μακριές όχι φλασκες)
3 πιπεριές πράσινες και 2 κόκκινες..
3 μέτρια καρότα
4 δόντια σκόρδο
1 μάτσο σέλινο.
Αλάτι ελαιόλαδο ξύδι.
Πως το φτιάχνω.
Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνω τα καρότα και τις μελιτζάνες αφού τα έχω καθαρίσει και πλυνει.. Ολόκληρα τα καρότα χαραγμένες μόνο στην μέση τις μελιτζάνες..
Αφού ζεματιστουν οι μελιτζάνες ελαφρώς όχι να βράσουν να κρατάνε λίγο σκληρές (προσέξτε το αυτό είναι πολύ σημαντικό) στη συνέχεια της μεταφέρω σε σουρωτήρι να κρυωσουν.
Ψιλοκοβω τα υπόλοιπα λαχανικά..και τις μελιτζάνες αφού έχουν κρυώσει και τα ενώνω όλα βάζω αλάτι λάδι ξύδι κατά βούληση εγώ τα μετράω με το μάτι..
Βάζω την σαλάτα στο ψυγείο να σταθεί 3 με 4 μέρες να ενωθούν τα υλικά και είναι έτοιμη!!
Διατηρείτε στο ψυγείο σε γυάλινο βάζο περίπου 2 με 3 μήνες..
NEWSE: Όλα τα νέα για τις προκηρύξεις και τα επιδόματα.
Δείτε πως έγιναν οι δρόμοι της Χαλκίδας μέσα σε λίγα λεπτά!
Χαλκίδα: Θλίψη για 43χρονο άντρα – Ξεψύχησε στο αυτοκίνητο του
Χαλκίδα: Το τρομακτικό σημάδι λίγο πριν την κακοκαιρία
Τριών ιεραρχών αργία 2023: Τι θα γίνει με σχολεία και φροντιστήρια;
Προκήρυξη για δημοτική αστυνομία 2023: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις;
Επίδομα 1000 ευρώ: Ποιοι μπορούν να το πάρουν;
Ακολουθήστε το newse.gr στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις