Δείτε τι απίστευτο βρήκε στα δίχτυα του στην Εύβοια

Δεν πίστευε στα μάτια του, όταν το αντίκρισε στη θάλασσα.

Αυτό το τρομακτικό βρήκε στα δίχτυα του στην Εύβοια. Η ψαριά που έγινε ανοιχτά του Ευβοικού και έβγαλε…έναν πολύ μεγάλο θησαυρό.

Ο ψαράς δεν πίστευε με τίποτα στα μάτια του όταν το έβγαλε από την θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άνοιξε το παράθυρο του στο σπίτι του στην Εύβοια και δεν πίστευε στα μάτια του με αυτό που είδε πάνω από το κεφάλι του!

Το μήκος και το βάρος τους ποικίλει ανάλογα με το είδος. Μπορεί να φτάσει και τα 7,6 μέτρα και τα 1.300 κιλά. Και αυτό που σου λέμε δεν είναι ψέμα. Πολλαπλασιάζονται με αβγά. Μερικά είδη θεωρούνται επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

Τα σαλάχια ψαρεύονται για τη σάρκα των πτερυγίων τους, που μαθαίνουμε ότι είναι νοστιμότατη. Βέβαια πολλοί τα ψαρεύουν για το δέρμα τους. Κάτι άλλο που δεν ήξερες είναι ότι από το συκώτι τους εξάγεται έλαιο πλούσιο σε βιταμίνη D.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μερικά είδη θεωρούνται επικίνδυνα για τον άνθρωπο και μάλιστα αν κολυμπούν δίπλα σου, σίγουρα θα ασπρίσεις από τον φόβο σου.

Για την παρακάτω φωτογραφία που θα σου δείξουμε, δεν ισχύει το: “φάτε μάτια ψάρια!”.  Το σαλάχι της φωτογραφίας μας, αυτός ο νοστιμότατος μεζές,  κολυμπούσε αμέριμνος στα ανοιχτά της Εύβοιας.

Αλιεύτηκε ένα μεγάλο σαλάχι  η ηλικία του οποίου υπολογίζεται από 30 εως 40 ετών. Οι φωτογραφίες και τα χαμόγελα του τυχερού κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Αυτό το τρομακτικό που πιάστηκε στα δίχτυα του στην Εύβοια, είναι ένας υπέροχος μεζές

Ο κόπος του φαίνεται ότι ανταμείφθηκε και με το παραπάνω αφού τόσο μεγάλα σαλάχια δεν πιάνονται κάθε μέρα. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο ίδιος έμεινε με το στόμα ανοιχτό με αυτά που είδε και όχι οι περαστικοί…​

Όσο για το πως τρώγεται το σαλάχι; Αυτές οι ερωτήσεις είναι περιττές. Μπορείς να το γευθείς είτε αλά Σπετσιώτα με ντοματούλα, σκορδάκι και κρεμμυδάκι στο φούρνο είτε στο τηγάνι συνοδευόμενο από σκορδαλιά…

Δείτε τι τρομακτικό βρήκε στα δίχτυα του στην Εύβοια [Φωτογραφία]

Αυτό το τρομακτικό σαλάχι, βρήκε στα δίχτυα του στην Εύβοια
Αυτό το τρομακτικό σαλάχι, βρήκε στα δίχτυα του στην Εύβοια. Πηγή φωτογραφίας (facebook.com)

Επιδόματα σήμερα

Χαλκίδα: Ένα πελώριο ψάρι κολυμπούσε στη θάλασσα!

Πότε είναι οι δημοτικές εκλογές 2023;

Προσλήψεις εκπαιδευτικών 2023: Ποιοι θα βρουν εργασία

Ακολουθήστε το newse στο Google News  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα