Όσο η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται το ίδιο συμβαίνει και στη βιομηχανία των ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Πρόσφατα η ελληνική αγορά υποδέχτηκε το καινοτόμο ηλεκτρονικό τσιγάρο https://www.replacesmoke.com Kiwi.

Ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο προϊόν για καπνιστές που εντυπωσιάζει με τα μοναδικά προηγμένα χαρακτηριστικά του. Φέρνει την επανάσταση στα ηλεκτρονικά τσιγάρα και αντικατοπτρίζει το μέλλον του ατμίσματος.

Μπορεί να καλύψει έναν μέτριο καπνιστή επιλέγοντας τη συσκευή Kiwi Pen αλλά και τους καπνιστές που καπνίαζουν παραπάνω από ένα πακέτο τσιγάρων επιλέγοντας το Kiwi Starter Kit.

Το Kiwi Starter Kit αποτελείται από δύο μέρη, τη συσκευή Kiwi Pen και το ειδικά σχεδιασμένο Powerbank του που αναπληρώνει την μπαταρία γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο KIWI πέρα από το καταπληκτικό σχεδιασμό του προσφέρει εκπληκτική απόδοση και σύγχρονη τεχνολογία αφής (soft touch κουμπί) που εντυπωσιάζει.

Αυτό που κάνει το προϊόν αυτό μοναδικό είναι ότι σας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ατμίσματος όμοια με του συμβατικού τσιγάρου, χωρίς βέβαια τις βλαβερές και τοξικές συνέπειες του. Το KIWI δεν καίει καπνό ή ράβδους καπνού αλλά η λειτουργία του στηρίζεται στην ατμοποίηση υγρού αναπλήρωσης https://www.replacesmoke.com/ygra-anaplirosis .

Σε συνδυασμό με την σειρά LIQUA 4S Hybrid μπορεί να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην οριστική απαλλαγή σας από το κάπνισμα. Τα υγρά αναπλήρωσης 4 Smokers διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα υβριδικής νικοτίνης που επιτυγχάνει την απορρόφηση της νικοτίνης από τον οργανισμό και πλήρη κάλυψη από την πρώτη κιόλας τζούρα.

Tέλος αξίζει να σημειωθεί πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο KIWI χρησιμοποιεί επιστόμιο – φίλτρο υψηλής φαρμακευτικής ποιότητας για να απολαμβάνετε το άτμισμα κάθε στιγμή της ημέρας. Μοναδικά χρώματα και σχέδια που θα προσθέσουν χρώμα και μοναδική απόλαυση στην καθημερινότητα σας.