Τι ώρα ανοίγουν και κλείνουν τα μαγαζιά σήμερα;

Τι ώρα θα ανοίξουν και τι ώρα θα κλείσουν τα καταστήματα;
Τι ώρα θα ανοίξουν και τι ώρα θα κλείσουν τα καταστήματα;

Ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή: Δείτε τι ώρα ανοίγουν και κλείνουν τα μαγαζιά σήμερα.

Ανακοινώθηκε η απόφαση για το ποια ώρα ανοίγουν και κλείνουν τα μαγαζιά σήμερα Κυριακή μιας και έγινε αναπροσμαρμογή του προγραμματισμού από το αρμόδιο υπουργείο. Ενώ αρχικά αποφασίστηκε ότι τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη την επικράτεια την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, αυτό άλλαξε. Τα μαγαζιά δεν άνοιξαν εκείνη την ημέρα.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου ανοιχτά μαγαζιά: Τι ώρα θα ανοίξουν και τι ώρα θα κλείσουν τα καταστήματα;

Ως νέα ημερομηνία ορίστηκε η Κυριακή 27 Νοεμβρίου. Τελικά, τα μαγαζιά είναι ανοιχτά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, δύο ημέρες, δηλαδή, μετά τη Black Friday. Σε πολλά μαγαζιά που είναι ανοιχτά σήμερα θα ισχύσουν οι προσφορές και εκπτώσεις που σχεδιάζουν τα μαγαζιά για τη «Black Friday».

Πότε ανοίγουν και κλείνουν μαγαζιά, σούπερ μάρκετ και εμπορικά κέντρα;

Σήμερα, όποιοι καταστηματάρχες το επιθυμούν, θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Το συγκεκριμένο ωράριο θα ισχύει τόσο για τα καταστήματα της γειτονιάς όσο και για τους μεγάλους εμπορικούς δρόμους π.χ της Αθήνας, την Ερμού, την Θεσσαλονίκη, την Τσιμισκή. Τα εμπορικά πολυκαταστήματα αλλά και σούπερ μάρκετ ανοίγουν από τις 11:00 και κλείνουν στις 20:00.

Τα ανοιχτά μαγαζιά κάνουν καλό στην υγεία μας

Ναι, η βόλτα στα ανοιχτά μαγαζιά κάνει καλό στην υγεία σου. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα ψώνια που κάνεις είναι ευεργετικό για την υγεία σου. Πρωτίστως στην ψυχική αφού σου φτιάχνουν τη διάθεση, σε κάνουν να ξεχνιέσαι αλλά δίνουν και μια ώθηση για καλύτερη διάθεση. Ακόμα και το να χαζέψεις στις βιτρίνες ή να χαζέψεις μέσω διαδικτύου διάφορα προϊόντα, χωρίς απαραίτητα να ψωνίσεις, λειτουργεί ευεργετικά.

Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά μαγαζιά το 2022;

Στις 11 Δεκεμβρίου 2022 θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά που είναι η προτελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα. Τέλος στις 18 Δεκεμβρίου 2022 θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα που είναι η τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα.

Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 13 Νοεμβρίου αλλά θα είναι προαιρετικά ανοικτά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, όπως θα δείτε και στο βίντεο: