Πως
Πως

Αριθμός δημοτολογίου 2024: Πως τον βρίσκω

Ποια είναι η διαδικασία και πως βρίσκω τον αριθμό δημοτολογίου 2024

Πως βρίσκω τον αριθμό δημοτολογίου 2024 και που αναγράφεται;

Στο πιστοποιητικό γέννησης αναγράφεται ο αριθμός δημοτολογίου και εκεί αντλείτε όλες τις πληροφορίες.

Ο κάθε πολίτης μπορεί εύκολα να δει και να εκτυπώσει το πιστοποιητικό γεννήσεως του και έπειτα να σημειώσει τον αριθμό δημοτολογίου του χωρίς να πάει πουθενά. Εύκολα, γρήγορα και απλά από τον υπολογιστή του.

Το πιστοποιητικό γέννησης για εσάς ή τα ανήλικα παιδιά σας, μπορείτε να το βρείτε από την οικογενειακή μερίδα που έχετε την κανονική σας εγγραφή.

Θα πρέπει πρώτα να αναζητήσετε την οικογενειακή σας μερίδα. Για την συγκεκριμένη διαδικασία απαιτούνται οι προσωπικοί κωδικοί του Taxisnet.

Αν για κάποιο λόγο, η ψηφιακή έκδοση του πιστοποιητικού δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα ΚΕΠ.

Που αναγράφεται ο αριθμός δημοτολογίου;

Στο πιστοποιητικό γέννησης αναγράφεται ο αριθμός δημοτολογίου. Εκδώστε πιστοποιητικό γέννησης για εσάς ή τα ανήλικα παιδιά σας, από την οικογενειακή μερίδα που έχετε την κανονική σας εγγραφή. (https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/gennese/pistopoietiko-genneses)

Θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.

Τέλος, θα πρέπει να ξέρετε ότι τα πιστοποιητικά μπορείτε να τα αποστείλετε ηλεκτρονικά ή να τα εκτυπώσετε και να τα παραδώσετε έντυπα.