Τι ώρα παίζει ο Ολυμπιακός και σε ποιο κανάλι θα δείτε live τον αγώνα;

Σε ποιο κανάλι παίζει ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει την ΑΕΚ – Που θα δείτε live τον αγώνα

Τι ώρα παίζει σήμερα Κυριακή ο Ολυμπιακός και σε ποιο κανάλι;

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα ποδοσφαίρου, με το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη να ξεχωρίζει ως κεντρικό γεγονός της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Συναρπαστικός αγώνας αναμένεται στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα ντέρμπι που φαίνεται να έχει τον προορισμό να κρίνει πολλά. Η αναμέτρηση, που διεξάγεται για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League, αναμένεται να προσφέρει ένα θέαμα αξιόλογο, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαφορετική βαθμολογική κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός, επιδιώκει τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει ή ακόμα και να αυξήσει τη διαφορά του στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανάγκη να επιστρέψει στις επιτυχίες και να ανακτήσει χαμένο έδαφος, προσπαθώντας να αποδείξει την αξία της σε έναν αγώνα που έχει κρίσιμη σημασία για την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση αναμένεται να προσφέρει όχι μόνο ενδιαφέρον βαθμολογικά αλλά και θέαμα στους φιλάθλους, αφού και οι δύο ομάδες θα διακριθούν από την αγωνιστικότητα και τη διάθεσή τους για νίκη. Ένα ντέρμπι αποδείξεων που θα κρίνει πολλά για το μέλλον των ομάδων στο πρωτάθλημα.

Τι ώρα παίζει ο Ολυμπιακός και σε ποιο κανάλι

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1 HD.