Δώρο Χριστουγέννων ΝΑΤ 2022: Πότε πληρώνεται;

Δώρο Χριστουγέννων θα δοθεί και στους άνεργους ναυτικούς (δώρο Χριστουγέννων ΝΑΤ 2022) – Ποια η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Δείτε ποιες κατηγορίες θα πάρουν το δώρο Χριστουγέννων ΝΑΤ 2022 και πόσα θα είναι τα χρήματα.

Δώρο Χριστουγέννων ΝΑΤ 2022 θα πάρουν και οι άνεργοι ναυτικοί. Όπως διαβάζουμε στην εγκύκλιο, 400 ευρώ θα λάβουν συγκεκριμένες κατηγορίες ανέργων ναυτικών λόγω των εορτών από το ΝΑΤ. Δώρο Χριστουγέννων θα πάρουν και οι άνεργοι του ΟΑΕΔ αλλά και οι εργαζόμενοι. Είναι μια βοήθεια που δίνεται πριν τις γιορτές είτε των Χριστουγέννων είτε του Πάσχα.

Δώρο Χριστουγέννων ΝΑΤ 2022: Πότε θα μπουν τα χρήματα;

Σύμφωνα με την εγκύκλιο η έκτακτη οικονομική ενίσχυση θα δοθεί στους έγγαμους ή έγγαμες ή έχοντες προστατευόμενα τέκνα. Τα χρήματα του δώρου Χριστουγέννων ΝΑΤ 2022 θα είναι στα 400 ευρώ. Χρήματα θα πάρουν και οι άνεργοι του ΝΑΤ χωρίς οικογένεια. Θα είναι 50 ευρώ λιγότερα. Πιο συγκεκριμένα θα πάρουν 350 ευρώ.

Δώρο Χριστουγέννων ΝΑΤ: Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι για να πάρουν τα χρήματα;

Πέρσι, η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών για το δώρο Χριστουγέννων ΝΑΤ 2021, για έλεγχο ήταν για το διάστημα, από 26/11/2021 έως και 22/12/2021. Η πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων πραγματοποιήθηκε σταδιακά. Το ίδιο θα γίνει και φέτος. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα παραρτήματα οίκου ναύτου της περιοχής σας.

Το Παράρτημα Οίκου Ναύτου κάθε περιοχής από 28/11/2022 έως και 22/12/2022, θα είναι αποδέκτης των δικαιούχων για το δώρο Χριστουγέννων ΝΑΤ 2022. Θα μπορούν οι δικαιούχοι να καταθέτουν τα δικαιολογητικά για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση λόγω εορτών Χριστουγέννων 2022.

Οι δικαιούχοι για το δώρο Χριστουγέννων ΝΑΤ θα πρέπει να υποβάλλουν πλήρη τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως σε σφραγισμένο φάκελο μεγέθους Α4, με την επίδειξη του ναυτικού τους φυλλαδίου και της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Συνήθως η ημερομηνία τελευταίας παραλαβής φακέλου δικαιολογητικών από το Παράρτημα του οίκου του ναύτου είναι τρεις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα.