Δώρο Χριστουγέννων ΝΑΤ 2023: Πότε θα γίνει η πληρωμή;

Δώρο Χριστουγέννων θα δοθεί και στους άνεργους ναυτικούς που είναι ασφαλισμένοι στο ΝΑΤ – Ποια είναι η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Δείτε ποιες κατηγορίες θα πάρουν το δώρο Χριστουγέννων ΝΑΤ 2023 και πόσα θα είναι τα χρήματα.

Δώρο Χριστουγέννων ΝΑΤ το 2023 θα πάρουν και οι άνεργοι ναυτικοί.

Όπως διαβάζουμε στην εγκύκλιο, 400 ευρώ θα λάβουν συγκεκριμένες κατηγορίες ανέργων ναυτικών λόγω των εορτών από το ΝΑΤ.

Δώρο Χριστουγέννων θα πάρουν και οι άνεργοι του ΟΑΕΔ αλλά και οι εργαζόμενοι. Είναι μια βοήθεια που δίνεται πριν τις γιορτές είτε των Χριστουγέννων είτε του Πάσχα.

Δώρο Χριστουγέννων ΝΑΤ 2023: Πότε θα γίνει η πληρωμή;

Σύμφωνα με την εγκύκλιο η έκτακτη οικονομική ενίσχυση θα δοθεί στους έγγαμους ή έγγαμες ή έχοντες προστατευόμενα τέκνα.

Τα χρήματα του δώρου Χριστουγέννων ΝΑΤ θα πάρουν και οι άνεργοι του ΝΑΤ χωρίς οικογένεια. Θα είναι 50 ευρώ λιγότερα. Πιο συγκεκριμένα θα πάρουν 350 ευρώ.

Δώρο Χριστουγέννων ΝΑΤ: Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι για να πάρουν τα χρήματα;

Τα προηγούμενα χρόνια, η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών για το δώρο Χριστουγέννων ΝΑΤ, για έλεγχο ήταν για το διάστημα, από 26 νοεμβρίου έως και Δεκεμβρίου.

Η πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων πραγματοποιήθηκε σταδιακά. Το ίδιο θα γίνει και φέτος. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα παραρτήματα οίκου ναύτου της περιοχής σας.

Συνήθως αυτή την χρονική συγκυρία, το Παράρτημα Οίκου Ναύτου κάθε περιοχής είναι αποδέκτης των δικαιούχων για το δώρο Χριστουγέννων ΝΑΤ.

Θα μπορούν οι δικαιούχοι να καταθέτουν τα δικαιολογητικά για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση λόγω εορτών Χριστουγέννων 2023.

Οι δικαιούχοι για το δώρο Χριστουγέννων ΝΑΤ θα πρέπει να υποβάλλουν πλήρη τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως σε σφραγισμένο φάκελο μεγέθους Α4, με την επίδειξη του ναυτικού τους φυλλαδίου και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Συνήθως η ημερομηνία τελευταίας παραλαβής φακέλου δικαιολογητικών από το Παράρτημα του οίκου του ναύτου είναι τρεις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Η βάρκα ήταν γεμάτη από θησαυρό μέσα σε τσουβάλια!

Εύβοια: Το τρομακτικό πλάσμα που είδε μέσα στο χωράφι την ώρα που μάζευε ελιές

Τουρισμός για Όλους 2024 αίτηση: Πότε ξεκινά;

Ακολουθήστε το newse στο Google News και στο viber  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα