Πότε αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις 2024;

fouter ekptoseis, ekptoseis 50%, foremata ekptoseis, pote echei ekptoseis, cheimerines ekptoseis 2023

Πότε αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις που πολλοί περιμένουν τον χειμώνα του 2024.

Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις του 2024. Θα πρέπει να ξέρετε ότι έχουν καταργηθεί οι ενδιάμεσες εκπτώσεις και πλέον υπάρχουν μόνο δύο. Σαν αποτέλεσμα πολλοί καταναλωτές περιμένουν πως και τις εκπτώσεις του χειμώνα.

Μετά τις καλοκαιρινές εκπτώσεις 2023, δεν υπάρχει άλλη περίοδος με χαμηλές τιμές για το 2023. Τα καταστήματα παραμένουν προαιρετικά ανοιχτά την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11:00 έως 18:00.

Στη διάρκεια των εκπτώσεων τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά μία Κυριακή και συγκεκριμένα στις 14 Ιανουαρίου, την πρώτη Κυριακή μετά την έναρξή τους.

Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις 2024

Όπως προκύπτει από το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που κατατέθηκε στη Βουλή καταργούνται οι ενδιάμεσες χειμερινές και θερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα και θα ισχύουν μόνο οι χειμερινές εκπτώσεις που θα γίνονται από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουάριου μέχρι το τέλος του Φεβρουάριου και οι θερινές εκπτώσεις που θα διενεργούνται από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Οι χειμερινές εκπτώσεις 2024 αρχίζουν πάντα τη δεύτερη Δευτέρα του μήνα Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι χειμερινές εκπτώσεις 2024, ξεκινούν την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και θα λήξουν την τελευταία ημέρα του επόμενου μήνα.

Η διάρκεια τους είναι αρκετή για να κάνετε με άνεση τα ψώνια σας. Τελειώνουν πάντα τέλη Φεβρουαρίου.

Οι καταστηματάρχες αλλά και οι καταναλωτές προετοιμάζονται μέρες πριν τις χειμερινές εκπτώσεις.

Το 2023, οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Κατά την διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων 2023, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Τι πρέπει να προσέξουμε στις χειμερινές εκπτώσεις

Εφόσον δίνεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης και στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων.

Ειδικότερα για την περίπτωση που οι χειμερινές εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές θα δοθεί πρόστιμο ίσο με το 1% του ετήσιου κύκλου εργασιών και δεν θα είναι λιγότερο από 10000.

Οι χειμερινές εκπτώσεις κάνουν καλό στην υγεία μας

Ναι, η βόλτα στα ανοιχτά μαγαζιά κάνει καλό στην υγεία σου. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα ψώνια που κάνεις είναι ευεργετικό για την υγεία σου.

Πρωτίστως στην ψυχική αφού σου φτιάχνουν τη διάθεση, σε κάνουν να ξεχνιέσαι αλλά δίνουν και μια ώθηση για καλύτερη διάθεση.

Ακόμα και το να χαζέψεις στις βιτρίνες ή να χαζέψεις μέσω διαδικτύου διάφορα προϊόντα, χωρίς απαραίτητα να ψωνίσεις, λειτουργεί ευεργετικά.

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Η βάρκα ήταν γεμάτη από θησαυρό μέσα σε τσουβάλια!

Εύβοια: Το τρομακτικό πλάσμα που είδε μέσα στο χωράφι την ώρα που μάζευε ελιές

Τουρισμός για Όλους 2024 αίτηση: Πότε ξεκινά;

Ακολουθήστε το newse στο Google News και στο viber  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα