ΕΛΣΤΑΤ απογραφή: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Η ΕΛΣΤΑΤ αναζητά 80.000 άτομα που θα εργαστούν ως απογραφείς.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για την ένταξη στο Μητρώο Απογραφέων έχουν όσοι είναι τουλάχιστον απόφοιτοι λυκείου ή εξαταξίου γυμνασίου, ηλικίας 18 έως 67 ετών (έτη γέννησης από 1954 έως 2003).

Λήγει την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου η διορία για την κατάθεση αιτήσεων για τους 60.000 απογραφείς που αναζητά η ΕΛΣΤΑΤ για την επικείμενη απογραφή πληθυσμού.

Προϋπόθεση συμμετοχής στη διαδικασία είναι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ευχέρεια στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και να έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο Μητρώο Απογραφέων ΠΚ, οι οποίες θα είναι ταυτόχρονα και Υπεύθυνες Δηλώσεις για όσα δηλώνονται από τους υποψήφιους, θα πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνον ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ στον σύνδεσμο: https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-enum-1

Πριν την υποβολή της αίτησής τους, όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διαβάσουν την αναλυτική σχετική Ανακοίνωση-Πρόσκληση στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ, στην κεντρική σελίδα του Portal, θεματική ενότητα «Στατιστικές», ένδειξη «Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021», η οποία περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.