Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2023: Ποιο είναι για μαγαζιά και σούπερ μάρκετ;

εορταστικο ωραριο χριστουγεννων 2023

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο τα Χριστούγεννα 2023 του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών αρχίζει στις 12 Δεκεμβρίου.

Το εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2023 έρχεται και αλλάζει ο χρόνος λειτουργίας των επιχειρήσεων. Τι ώρα είναι ανοιχτά και πότε κλείνουν τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ τα Χριστούγεννα 2023 και την Πρωτοχρονιά 2024;

Αναλυτικά θα δείτε το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο λειτουργίας 2023 των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς.

Στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μπαίνει και η αγορά. Τις επόμενες μέρες τίθεται σε εφαρμογή το εορταστικό ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ.

Το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων μπορεί να διαφέρει ανάλογα τις περιοχές και τον τύπο των καταστημάτων.

Συνήθως, τα καταστήματα και οι υπηρεσίες έχουν περιορισμένο ωράριο κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Λίγο πριν τις γιορτές έρχεται και το εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 2023 – 2024 των καταστημάτων.

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2023-2024: Πότε ανοίγουν τα μαγαζιά;

Κατά τη διάρκεια των εορτών τα εμπορικά καταστήματα σε όλη τη χώρα θα παραμείνουν ανοικτά τις καθημερινές από τις 9:00 έως τις 21:00 μ.μ.

Πώς θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα τις γιορτές και πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο 2023 – 2024;

Ανοικτά θα είναι τα καταστήματα στις 10 και στις 17 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου Χριστουγέννων 2023.

Τα εμπορικά καταστήματα, μας περιμένουν στο κέντρο και στις συνοικιακές αγορές της Αθήνας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα.

Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά από την ενεργειακή κρίση, τα στολισμένα καταστήματα δίνουν μία νότα αισιοδοξίας και μας μεταφέρουν στο κλίμα των ημερών, προσφέροντας ταυτόχρονα ποικιλία προϊόντων σε πολύ καλές τιμές και θα είναι περισσότερες ώρες ανοιχτά μέσα από το εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2023 για να τα απολαύσουμε.

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2023 σούπερ μάρκετ

Το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων 2023 για τα σούπερ μάρκετ ξεκινά την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου όπου ανοίγουν στις 10 το πρωί και να κλείνουν στις 6 το απόγευμα.

Η εβδομάδα που θα ακολουθήσει από την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου μέχρι και την Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, τα σούπερ μάρκετ ανοίγουν στις 8 το πρωί και κλείνουν στις 9 το βράδυ. Η μόνη εξαίρεση είναι ότι το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου όπου θα κλείσουν μια ώρα νωρίτερα.

Το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων 2023 θα έχει και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου με τα σούπερ μάρκετ να ανοίγουν στις 10 το πρωί και να κλείνουν στις 6 το απόγευμα.

Το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων θέλει τα σούπερ μάρκετ τις καθημερινές να ανοίγουν στις 9 το πρωί και να κλείνουν στις 9 το βράδυ με εξαίρεση το Σάββατο που κλείνουν μία ώρα νωρίτερα και την Κυριακή που ανοίγουν στις 10 και κλείνουν στις 6 το απόγευμα.

Κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ ανήμερα Χριστουγέννων 2023 που πέφτει Δευτέρα και την επομένη που είναι Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023.

Το ίδιο σκηνικό θα επαναληφθεί ανήμερα και την δεύτερη μέρα του 2024.

Ποιο είναι το εορταστικό ωράριο καταστημάτων Χριστουγέννων 2023;

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το προτεινόμενο ωράριο των Χριστουγέννων αλλά συνήθως δεν αλλάζει σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων 2023 ξεκινά την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου με τα καταστήματα να ανοίγουν στις 10 το πρωί και να κλείνουν στις 6 το απόγευμα.

Η εβδομάδα που θα ακολουθήσει από την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου μέχρι και την Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα ανοίγουν στις 9 το πρωί και κλείνουν στις 9 το βράδυ. Η μόνη εξαίρεση είναι ότι το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου όπου θα κλείσουν μια ώρα νωρίτερα.

Το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων 2023 θα έχει και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου με τα καταστήματα να ανοίγουν στις 10 το πρωί και να κλείνουν στις 6 το απόγευμα.

Το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων θέλει τα μαγαζιά τις καθημερινές να ανοίγουν στις 9 το πρωί και να κλείνουν στις 9 το βράδυ με εξαίρεση το Σάββατο που κλείνουν μία ώρα νωρίτερα και την Κυριακή που ανοίγουν στις 10 και κλείνουν στις 6 το απόγευμα.

Κλειστά θα είναι τα καταστήματα ανήμερα Χριστουγέννων 2023 που πέφτει Δευτέρα και την επομένη που είναι Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023.

Το ίδιο σκηνικό θα επαναληφθεί ανήμερα και την δεύτερη μέρα του 2024.

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Η βάρκα ήταν γεμάτη από θησαυρό μέσα σε τσουβάλια!

Εύβοια: Το τρομακτικό πλάσμα που είδε μέσα στο χωράφι την ώρα που μάζευε ελιές

Τουρισμός για Όλους 2024 αίτηση: Πότε ξεκινά;

Ακολουθήστε το newse στο Google News και στο viber  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα