Ηλεκτρολόγος 24 ώρες δίπλα σας: 2+1 υπηρεσίες που σας προσφέρει

ηλεκτρολογοσ 24 ωρεσ

Τα «ηλεκτρολογικά» στο σπίτι είναι πάρα πολλά καθώς σε κάθε γωνιά υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να επιλυθούν είτε σε περίπτωση μιας ανακαίνισης είτε στην περίπτωση που κάτι έχει υποστεί βλάβη από την πάροδο του χρόνου.

Ο ηλεκτρολόγος είναι αυτή η ειδικότητα που μπορεί να σας σώσει σε κάθε θέμα που παρουσιάζεται και είναι έκτακτο. Η ομάδα του ilectrologos παρέχει σε κάθε περιοχή της Αθήνας όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεστε.

Συγκεκριμένα, από τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, θα βρείτε:

Πιστοποιητικά της ΔΕΗ

Μετά από κάθε έλεγχο ηλεκτρονικής εγκατάστασης εκδίδονται τα πιστοποιητικά της ΔΕΗ, τα οποία είναι υποχρεωτικά σύμφωνα με την νομοθεσία. Θα πρέπει πάλι σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα να διενεργείται και ένας επανέλεγχος, ανάλογα με την συγκεκριμένη εγκατάσταση. Οι ηλεκτρολόγοι αναλαμβάνουν την έκδοση του πιστοποιητικού της ΔΕΗ σε 24 ώρες.

Δομημένη καλωδίωση

Ο ηλεκτρολόγος θεωρείται υπεύθυνος για κάθε ένα καλώδιο που μπαίνει στον χώρο σας. Ένα ιδανικό σύστημα είναι αυτό που πρώτα έχει μελετηθεί πολύ για να μπει στον χώρο σας. Ένας σωστός επαγγελματίας πάντα κατασκευάζει την καλωδίωση με τέτοιον τρόπο, ώστε στη συνέχεια να μπορεί να έχει παρέμβαση σε αυτή στο μέλλον και όχι να χρειαστεί να την ξαναεγκαταστήσει.

Φωτισμός εξωτερικών και εσωτερικών χώρων

Αν θέλετε να εγκαταστήσετε φωτιστικά τον εξωτερικό σας χώρο, οι ειδικοί συνεργάτες μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτή σας την επιλογή. Με διάφορα συστήματα φωτισμού, μπορείτε να αναδείξετε τόσο τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες στον χώρο σας, όσο και να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα σε διάφορα σημεία με σποτάκια ή γύρω από τα δέντρα στον κήπο.

Το πιο βασικό; Πάντα είναι κάποιος δίπλα σας, όταν τον χρειάζεστε

Από την ιστοσελίδα ilectrologos.gr μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να έχει το σπίτι σας πάντα αυτό που χρειάζεται από ηλεκτρικά είδη. Αλλάξτε, επιδιορθώστε και ανακαινίστε με βάση τις τελευταίες τάσεις της μόδας.