Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Νοεμβρίου 2022;

εφκα συνταξεισ, συνταξεισ αναδρομικα, efka συνταξεισ, οαεε συνταξεισ, συνταξεισ ικα πληρωμη, ετεαεπ εκκρεμεισ επικουρικεσ συνταξεισ, συνταξεισ οκτωβριου 2022 πληρωμη, συνταξεισ εφκα
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Νοεμβρίου 2022;

Από την Τρίτη 25 Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων Νοεμβρίου 2022.

Η πρωινή εκπομπή του OPEN «Ανοιχτή Επικοινωνία» παρουσίασε τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων του Νοεμβρίου όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Αφού καταβληθούν οι συντάξεις Οκτωβρίου 2022, μετά από λίγες μέρες, θα γίνει και η δημοσιοποίηση των ημερομηνιών πληρωμής των συντάξεων Νοεμβρίου 2022.

Τι λέει ο νόμος για τις συντάξεις;

Σύμφωνα με το Νόμο, ως ημερομηνία καταβολής των μηνιαίων κύριων συντάξεων του ΕΦΚΑ ορίζεται για τους μισθωτούς η προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.

Για τους μη μισθωτούς η συντάξεις καταβάλλονται την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Νοεμβρίου 2022;

Αυτές είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία:

Πότε πληρώνει το ΙΚΑ τις συντάξεις Νοεμβρίου 2022;

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9).

Την επομένη θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8).


Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Νοεμβρίου 2022 θα πληρωθούν ως εξής:

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2022 την Τρίτη 25 Οκτωβρίου. Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2022 την Τρίτη 25 Οκτωβρίου. Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2022 την Τρίτη 25 Οκτωβρίου. Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις Νοεμβρίου 2022 την Τρίτη 25 Οκτωβρίου.

Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις Νοεμβρίου 2022 την Τρίτη 25 Οκτωβρίου.

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Τρίτη 25 Οκτωβρίου. Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου. Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου. Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.

Τέλος, οι επικουρικές συντάξεις μηνός Νοεμβρίου του 2022 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.