Καθαρά Δευτέρα 2023: Πως θα εξελιχθεί ο καιρός το τριήμερο;

καιροσ τριημερο καθαρα δευτερα

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο καθαρά Δευτέρα 2023; Θα έχει βροχή ή θα είναι ανοιξιάτικος για να χαρούμε αυτές τις μέρες;

Δυστυχώς δεν υπάρχει τόσο μακροπρόθεσμη πρόβλεψη για τον καιρό τριήμερο καθαρά Δευτέρα 2023. Να σας πούμε ότι πέρσι ήταν βροχερός και δεν φύσηξε καθόλου για να σηκωθεί ο χαρταετός.

Όπως και να είναι τα νέα για τον καιρό τριήμερο καθαρά Δευτέρα 2023 κοιτάχτε να βρείτε διάθεση. Θα είναι η ημέρα που περνάς με καλή παρέα, φαγητό, και την οικογένειά σου.

Τα μερομήνια μας λένε ότι για τον καιρό τριήμερο καθαρά Δευτέρα 2023 προβλέπεται να επιδεινωθεί και να είναι βροχερός. Στις απόκριες θα έχουμε βροχούλες αλλά την Καθαρά Δευτέρα θα είναι βελτιωμένος.

Μερικά προγνωστικά μοντέλα για τον καιρό το τριήμερο καθαρά Δευτέρα 2023 τονίζουν ότι θα έχουμε αλλαγή του καιρού από 22 και 23 του μηνός στη χώρα, αλλά στις 24-25 Φεβρουαρίου θα έχουμε εκ νέου καλό καιρό και μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου υπάρχουν ενδείξεις για νέα άνοδο της θερμοκρασία. Άλλα μοντέλα για τον καιρό το τριήμερο για τη καθαρά Δευτέρα 2023, δείχνουν ότι θα μας επισκεφτούν ψυχρές αέριες μάζες από την Μαύρη Θάλασσα στην περιοχή μας.

Σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες πληροφορίες ενδέχεται να επικρατήσει το πρώτο σενάριο και να έχουμε ηλιόλουστο καιρό το τριήμερο για την καθαρά Δευτέρα.