Κοινωφελής εργασία 2022: Πότε θα ξεκινήσει η πληρωμή;

κοινωφελησ εργασια ειδικοτητεσ, κοινωφελήσ εργασία 2022 φεκ, κοινωφελήσ εργασία 2022 αιτηση, gov.gr κοινωφελήσ εργασία, κοινωφελησ εργασια θεσεισ, κοινωφελήσ εργασία, κοινωφελησ εργασια πληρωμη
Ποιοι θα κάνουν αίτηση για κοινωφελής εργασία

Η κοινωφελής εργασία 2022 θα δώσει εργασία σε 2.260 άτομα.

Η κοινωφελής εργασία θα κάνει προσλήψεις σε υπηρεσίες του υπουργείου περιβάλλοντος και ενέργειας και του υπουργείου μετανάστευσης και ασύλου.

Η αίτηση για κοινωφελής εργασία είναι μέχρι την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022. Η κοινωφελής εργασία θα έχει διάρκεια 8 μηνών. Για την πληρωμή δεν υπάρχει κάποια επιπλέον ενημέρωση.

Ποιοι θα κάνουν αίτηση για κοινωφελής εργασία

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων για κοινωφελή εργασία έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων της ΔΥΠΑ που ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες.

Οι δικαιούχοι της κοινωφελής εργασία θα πρέπει να είναι μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων της ΔΥΠΑ.

Όσοι κάνουν αίτηση για να βρουν δουλειά μέσω της κοινωφελής εργασίας θα πρέπει να είναι μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.

Μακροχρόνια άνεργοι, άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ, εγγεγραμμένοι άνεργοι άνω των 29 ετών, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ και όσοι πάιρνουν ΚΕΑ είναι στην κατηγορία των δικαιούχων κοινωφελούς εργασίας gov.gr.

Κοινωφελής εργασία πληρωμή

Δεν διευκρινίζεται το πότε θα γίνεται η πληρωμή. Πάντως κατά το παρελθόν όπως θα δείτε και στο βίντεο του open, είχαν σημειωθεί αρκετές καθυστερήσεις όσον αφορά την πίστωση.