Νυχτερινό ρεύμα 2022: Ποιες οι ώρες;

νυχτερινο ρευμα, νυχτερινο ρευμα ωραριο, νυχτερινο ρευμα ωρεσ,νυχτερινο ρευμα ωρεσ 2022

Ο Νοέμβριος έρχεται και μαζί με αυτόν και το νυχτερινό ρεύμα όπου θα υπάρχουν καλύτερες χρεώσεις για τους πελάτες της ΔΕΗ. Από τις 2 τα ξημερώματα θα μπορούν να έχουν φθηνό ρεύμα οι καταναλωτές μέχρι 8 το πρωί. Διαβάστε ποιες άλλες ώρες θα υπάρχει χαμηλή χρέωση στο ρεπορτάζ του Γιώργου Κουτσελίνη.

Το νυχτερινό ρεύμα 2022 ισχύει από την 1η Νοεμβρίου έως και την 30η Απριλίου 2023. Νυχτερινό ρεύμα υπάρχει όπου γίνεται χρήση του οικιακού νυχτερινού τιμολογίου Γ1Ν, myHome Online, myHome Enter, myHome Enter+ και myHome Open.

Ειδικότερα, το νυχτερινό ρεύμα 2022 για τον χειμώνα είναι από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα. Επίσης από τις 2 τα ξημερώματα μέχρι τις 8 το πρωί για τους πελάτες της ηπειρωτικής χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών.

Για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών το νυχτερινό ρεύμα ισχύει από τις 15:30 μέχρι τις 17:30 και από τις 02:00 μέχρι τις 08:00. Όσοι επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα αυτό, μπορούν να ζητήσουν σχετικές πληροφορίες στην τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών ΔΕΗ.