Πότε θα δοθεί η συνδεδεμένη 2022;

Ζεστό χρήμα για τους αγρότες μετά το Πάσχα!

Πότε θα φτάσουν στις τσέπες τους τα χρήματα από την συνδεδεμένη; Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ 2022.

Δείτε πότε θα γίνει η πληρωμή του ΟΠΕΚΕΠΕ καθώς και πότε μπαίνουν τα χρήματα για την συνδεδεμένη 2022.

Καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο για χρήματα που θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων σε λίγες μέρες.

Με λίγα λόγια αυτός ο μήνας θα είναι αφιερωμένες σε αρκετές πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ για τους αγρότες της χώρας.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ αναμένεται να προχωρήσει σε πληρωμές για εκκρεμότητες που υπάρχουν στη Βασική Ενίσχυση, το πρασίνισμα, τους νέους αγρότες καθώς και για μια σειρά συνδεδεμένων ενισχύσεων, που αθροιστικά ξεπερνούν πολλά εκατ. ευρώ.

Καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο για χρήματα που θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων σε λίγες μέρες.
Καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο για χρήματα που θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων σε λίγες μέρες. (φωτό: Warren Wong – Unsplash)

Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα πληρωμής των ενισχύσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στους δικαιούχους αγρότες οι επικείμενες πληρωμές για την συνδεδεμένη 2022, προγραμματίζονται για μετά το Πάσχα.

Μετά το Πάσχα 2022 θα πληρωθεί η συνδεδεμένη ενίσχυση για την καλλιέργεια σπόρων προς σπορά, συνδεδεμένη ενίσχυση για την παράδοση πορτοκαλιών προς χυμοποίηση, συνδεδεμένη ενίσχυση για την παράδοση ροδάκινων προς χυμοποίηση και συνδεδεμένη ενίσχυση για την καλλιέργεια βιομηχανικής τομάτας.

Τέλη του Μάη θα πληρωθεί η συνδεδεμένη ενίσχυση για την καλλιέργεια ρυζιού, συνδεδεμένη Ενίσχυση για την καλλιέργεια Κορινθιακής σταφίδας, συνδεδεμένη ενίσχυση στον τομέα του βόειου κρέατος, συνδεδεμένη ενίσχυση βοοτρόφων (Μέτρο 1), συνδεδεμένη ενίσχυση για την εκτροφή μεταξοσκωλήκων, συνδεδεμένη ενίσχυση στον τομέα του πρόβειου και αίγειου κρέατος και συνδεδεμένη ενίσχυση αιγοπροβατοτρόφων.