Πότε έρχονται τα αποτελέσματα για την προκήρυξη 4κ/2020

Είναι από τις προκηρύξεις που εδώ και μήνες περιμένουν οι δικαιούχοι για το πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Καμμία ενημέρωση δεν υπάρχει ακόμα για το πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για την προκήρυξη 4κ/2020 που έχει να κάνει με το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι.

Αρκετές προκηρύξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα και θα έχουμε την ανακοίνωση οριστικών και προσωρινών αποτελεσμάτων.

Πολλοί αναγνώστες μας ρωτούν για την προκήρυξη που έχει να κάνει με την βοήθεια στο σπίτι. Είναι μια προκήρυξη του Υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση 2909 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ πρώτου βαθμού. Έχουν καθυστερήσει τα αποτελέσματα και είναι στην φάση ελέγχου των αιτήσεων και δικαιολογητικών για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) είναι προ των πυλών για να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα συνολικά 17 διαγωνισμών τα οποία επεξεργάζεται και αναμένεται να δημοσιεύσει το προσεχές διάστημα, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων που διεκδικούν μία θέση εργασίας στο Δημόσιο. Μέσα σε αυτούς τους 17 διαγωνισμούς είναι και το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι.

Επιδόματα σήμερα

Χαλκίδα: Ένα πελώριο ψάρι κολυμπούσε στη θάλασσα!

Πότε είναι οι δημοτικές εκλογές 2023;

Προσλήψεις εκπαιδευτικών 2023: Ποιοι θα βρουν εργασία

Ακολουθήστε το newse στο Google News  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα