Πότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι 2024; Πότε ξεκινούν οι εξετάσεις;

Πότε έρχεται το κλείσιμο των σχολείων για το καλοκαίρι 2024 – Πότε θα έρθουν οι θερινές διακοπές για τους μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων

Πότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι;
Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις καλοκαιρινές διακοπές 2024

Πότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι 2024. Πολλοί γονείς ρωτούν για την ημερομηνία λήξης σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.

Το καλοκαίρι είναι αγαπητό για τους μαθητές που θα ξεκουραστούν από τα μαθήματα και θα χαρούν τις διακοπές τους.

Πότε θα κλείσουν τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία για καλοκαίρι 2024;

Τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία κανονικά κλείνουν στις 15 Ιουνίου. Είναι τα μόνα σχολεία που κλείνουν κανονικά μιας και δεν αλλάζει κάτι. Βέβαια 15 Ιουνίου 2024, πέφτει Σάββατο και έτσι θα κλείσουν μια μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πότε κλείνουν τα Γυμνάσια και Λύκεια για καλοκαίρι 2024;

Τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία, μάθαμε πότε κλείνουν, το ίδιο ισχύει για Γυμνάσια και Λύκεια;

Το παραπάνω πρόγραμμα φυσικά δεν ισχύει για τα γυμνάσια και για τα λύκεια, όπου το σχολικό έτος ορίζεται διαφορετικά και πάντα μετά από απόφαση του υπουργείου παιδείας κάθε χρόνο.

Με λίγα λόγια, το πότε κλείνουν τα γυμνάσια και λύκεια δεν είναι στανταράκι και πάντα ορίζεται ύστερα από απόφαση του αρμόδιου υπουργείου.

Πέρσι, τα μαθήματα σε Λύκεια σταμάτησαν την Πέμπτη 18 Μαΐου ενώ, οι ενδοσχολικές εξετάσεις ξεκίνησαν την Τρίτη 23 Μαΐου.

Η α και β Λυκείου τελείωσαν στις 15 Ιουνίου 2023.Φυσικά και στα λύκεια είναι πολύ πιθανόν η σχολική χρονιά να λήξει την ίδια ημερομηνία όπως και στα δημοτικά στις 14 Ιουνίου 2024.