Αποτελέσματα
Αποτελέσματα

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα DELF 2024

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα DELF το 2024

DELF 2024

Το Delf είναι πτυχίο που δείχνει την ικανότητα κάποιου να μιλά Γαλλικά. Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα αφού γράψετε τις εξετάσεις;

Το πτυχίο Delf A1 που πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του μπορεί να χρησιμοποιήσει πολύ απλές φράσεις και προτάσεις, για να επικοινωνήσει στην καθημερινότητα του.

Το πτυχίο Delf A2 πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του μπορεί να χρησιμοποιήσει μια σειρά από φράσεις και προτάσεις για να περιγράψει με απλό τρόπο την οικογένειά του και άλλους ανθρώπους, καθώς και τις συνθήκες ζωής του (εκπαίδευση, επάγγελμα κτλ.).

Το πτυχίο Delf Β1 πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του μπορεί να συνδέσει φράσεις και προτάσεις με απλό τρόπο, για να περιγράψει γεγονότα και εμπειρίες, όνειρα, ελπίδες και φιλοδοξίες.

Το πτυχίο Delf Β2 πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του μπορεί να κάνει σαφείς και λεπτομερείς περιγραφές πολλών θεμάτων που σχετίζονται με το πεδίο των ενδιαφερόντων του.

Μπορεί να αναπτύξει τις απόψεις του πάνω σε επίκαιρα θέματα και να επικοινωνήσει με μεγαλύτερη άνεση, σε σχέση με τον κάτοχο του Β1 επιπέδου.

Το πτυχίο Delf C1 πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του μπορεί να επικοινωνήσει με σαφή και καλά δομημένα λόγο, τόσο γραπτώς, όσο και προφορικά.

Μπορεί να γράψει ένα γράμμα, μια έκθεση ή μια αναφορά. Μπορεί να κάνει σαφείς και λεπτομερείς περιγραφές και μπορεί να ολοκληρώνει μία συζήτηση προσωπική ή επαγγελματική.

Τέλος το πτυχίο Delf C2 πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του μπορεί να γράψει σύνθετα γράμματα, εκθέσεις και άρθρα, που παρουσιάζουν μια άποψη με λογική δομή.

Δεν έχει καμία δυσκολία να καταλάβει κάθε είδος προφορικού λόγου, είτε ζωντανού είτε μαγνητοφωνημένου, και να μιλήσει αντίστοιχα.

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για το DELF το 2024;

Τα αποτελέσματα DELF – DALF – Sorbonne εξεταστικής περιόδου Δεκεμβρίου 2023 ανακοινώνονται στην ειδική πλατφόρμα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, συνήθως το τελευταίο δεκαήμερο του Γενάρη.

Τα αποτελέσματα DELF – DALF – Sorbonne εξεταστικής περιόδου Μαϊου 2024 θα ανακοινώνονται στην ειδική πλατφόρμα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, συνήθως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου 2024.

Για να δείτε τα αποτελέσματα, είναι απαραίτητο να έχετε τον 12ψήφιο κωδικό σας, όπως αναγράφεται στην πρόσκληση σας.