Επίδομα 600 ευρώ αστυνομία: Πότε ξεκινά η πληρωμή;

Πότε θα πληρωθεί το επίδομα 600 ευρώ; Ποια η ημερομηνία που θα πιστωθεί στους λογαριασμούς;
Πότε θα πληρωθεί το επίδομα 600 ευρώ; Ποια η ημερομηνία που θα πιστωθεί στους λογαριασμούς; Γράφει ο Γιώργος Κουτσελίνης

600 ευρώ επίδομα θα δοθεί όχι μόνο σε αστυνομία αλλά και σε άλλα σώματα ασφαλείας όπως το λιμενικό και την πυροσβεστική.

Στους δικαιούχους για τα 600 ευρώ επίδομα συμπεριλαμβάνονται και οι μαθητές των παραγωγικών σχολών της αστυνομίας και του λιμενικού. Το επίδομα των 600 ευρώ χορηγείται στο ακέραιο, εφόσον ο δικαιούχος μισθοδοτήθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ή το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, αντίστοιχα, ολόκληρο το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2022 μέχρι και την 30ή Νοεμβρίου 2022, και καταβάλλεται εντός του μηνός Δεκεμβρίου 2022.

Πότε θα πληρωθεί το επίδομα 600 ευρώ; Ποια η ημερομηνία που θα πιστωθεί στους λογαριασμούς;

Θα πιστωθεί τον Δεκέμβριο σύμφωνα με την εγκύκλιο τα 600 ευρώ επίδομα στην αστυνομία. Βέβαια υπάρχει και μία πιθανότητα να μην δοθεί πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Σε αυτή την μικρή πιθανότητα, η εγκύκλιος τονίζει ότι τα 600 ευρώ επίδομα θα δοθούν τον Γενάρη.

Τέλος αν κάποιος που υπηρετεί στα σώματα ασφαλείας, απουσιάζει με αναρρωτική άδεια για έναν χρόνο, δεν θα χάσει τα 600 ευρώ επίδομα, εφόσον η άδεια έχει εγκριθεί από την αρμόδια υγειονομική επιτροπή και παίρνει κανονικά τον μισθό του όσο αναρρώνει.