6κ/2020: Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα

6κ/2020: Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση.

Για τις παρακάτω προκηρύξεις θα έρθουν τα μόνιμα αποτελέσματα:

-Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, κλάδων ΠΕ 60, ΠΕ 70 και ΠΕ 73 και Δευτεροβάθμιας κλάδου ΠΕ 79 Γενικής Εκπαίδευσης καθώς και ανά μουσική εκπαίδευση, κατηγορίας Π.Ε. (1ΓΕ/2019). Εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

-Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας ΠΕ. (2ΓΕ/2019). Εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

-Προκήρυξη για την πλήρωση 43 θέσεων ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας. (1Κ/2020) (ΦΕΚ 8/10.3.2020). Αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων των κατηγοριών ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ.

-Προκήρυξη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την πλήρωση 248 θέσεων ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας. (7Κ/2019). Αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

-Πλήρωση 100 θέσεων τακτικού προσωπικού κλάδου ΔΕ Γραμματέων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης από τον πίνακα επιλαχόντων της προκήρυξης 8Κ/2017. Αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.