Συναγερμός στο κέντρο της Χαλκίδας: Άνδρας κατέρρευσε σε κεντρικό δρόμο
Takeaways
Θλίψη για άντρα στη Χαλκίδα: Δεν τα κατάφερε ο 65χρονος – Θλίψη στη Χαλκίδα Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών και του ιατρικού προσωπικού, ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 65 ετών, γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας, δεν τα κατάφερε.
Συναγερμός στο κέντρο: Συναγερμός στο κέντρο της Χαλκίδας: Άνδρας κατέρρευσε σε κεντρικό δρόμο Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Χαλκίδας, όταν ένας άνδρας κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στα μάτια περαστικών.
Θρήνος στη Χαλκίδα: Η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη στην πόλη, ενώ τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία αναμένεται να διευκρινιστούν από τη νεκροψία – νεκροτομή που έχει ήδη παραγγελθεί.
Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στις 12:00 το μεσημέρι στο κέντρο της Χαλκίδας, όταν ένας άνδρας κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στα μάτια περαστικών.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας περπατούσε κανονικά όταν ξαφνικά αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο οδόστρωμα.
Άμεσα επικράτησε πανικός, αλλά και κινητοποίηση. Περαστικοί έσπευσαν κοντά του, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και στην προσπάθειά τους να τον βοηθήσουν, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Εκεί οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη για να τον σταθεροποιήσουν.
Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών και του ιατρικού προσωπικού, ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 65 ετών, γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας, δεν τα κατάφερε.
Η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη στην πόλη, ενώ τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία αναμένεται να διευκρινιστούν από τη νεκροψία – νεκροτομή που έχει ήδη παραγγελθεί.

