Προκήρυξη ΑΑΔΕ 2022: Πότε ξεκινά ο διαγωνισμός;

ΑΣΕΠ: Για λίγες ώρες ακόμη η προκήρυξη για 822 μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ.

Η προκήρυξη 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ για τον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ προβλέπει 822 μόνιμες προσλήψεις.

Θα γίνει μετά το Πάσχα, γραπτός διαγωνισμός στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ή αλλιώς ΑΑΔΕ όπως την γνωρίζουμε.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του διαγωνισμού, το πρόγραμμα και τα εξεταστικά κέντρα θα γνωστοποιηθούν εγκαίρως, με ανακοινώσεις του ΑΣΕΠ, μετά τις αιτήσεις.

Μέχρι και σήμερα, Τρίτη 6 Απριλίου και ώρα 16:00 το μεσημέρι μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλλουν την αίτηση υποψηφιότητας τους για να συμμετάσχουν στον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ. Οι υποψήφιοι θα έχουν ακόμα λίγες ώρες την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή στο ΑΣΕΠ, μετά την μονοήμερη παράταση που δόθηκε χτες.

1γ 2022 προκήρυξη
Από αυτή την προκήρυξη θα βρουν εργασία 822 άτομα. Όσον αφορά τις γνώσεις τους θα πρέπει να έχουν πανεπιστημιακή ή τεχνολογική ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Photo by Jo Szczepanska on Unsplash

Οι ειδικότητες που θα ζητούνται στην προκήρυξη 1γ 2022 του ΑΣΕΠ για τις 822 θέσεις στην ΑΑΔΕ θα είναι οι παρακάτω.

546 θέσεις θα έχουν να κάνουν με Διοικητικό και Οικονομικό, 203 θέσεις στον τομέα πληροφορικής και 73 θέσεις στο διοικητικό.

Προκήρυξη ΑΑΔΕ: Μέχρι πότε οι αιτήσεις; Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για την προκήρυξη ΑΑΔΕ άρχισε στις 16 Μαρτίου και λήγει στις 4 Απριλίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Ποια είναι τα πρόσθετα προσόντα; Δύο από τα πρόσθετα προσόντα αυτά προσόντα είναι η γνώση της αγγλικής γλώσσας και η γνώση χειρισμού Η/Υ.

Οι ειδικότητες που ζητούνται από την ΑΑΔΕ αφορούν Δημοσιονομικούς, Εφοριακούς, Μηχανικούς, απόφοιτους Πληροφορικής και Τελωνειακούς.