Άγγελος στον ουρανό στην Εύβοια; Απίθανη εικόνα

Μαγική εικόνα και τραβηγμένη τυχαία στον ουρανό της Χαλκίδας.

Άγγελος στον ουρανό της Χαλκίδας: Ένα απίθανο και τρομακτικό στιγμιότυπο κατάφερε να αποθανατίσει στο κινητό του τηλέφωνο ένας άνδρας στη Χαλκίδα όταν τα σύννεφα έπαιζαν τα δικά τους παιχνίδια στον γαλάζιο ουρανό.

Απίστευτο! Εμφανίστηκε άγγελος στον ουρανό της Χαλκίδας (Δείτε την φωτογραφία στο κάτω μέρος του άρθρου)

Μαγική εικόνα και τραβηγμένη τυχαία…

Ένα απίθανο στιγμιότυπο κατάφερε να φωτογραφίσει ένας άνδρας στη Χαλκίδα. Κατά τύχη, την ώρα που φωτογράφιζε τον ουρανό είδε τα σύννεφα να έχουν σχηματίσει την παρακάτω μορφή ενός αγγέλου.

Ένα απόγευμα λοιπόν είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του και τότε είδε μία εκπληκτική εικόνα να σχηματίζουν τα σύννεφα.

Από τον καταγάλανο ουρανό, υπήρχε ένα κομμάτι από όπου τα σύννεφα έπαιζαν παιχνίδι και ήταν πραγματικά μαγικό.

Μόλις δημοσίευσε την εικόνα αυτή στα social media, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έβλεπαν στην εικόνα αυτή, ένα ομοίωμα αγγέλου.

Εκπληκτικό έτσι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΕΥΒΟΙΑ:

Τρομακτικό! Δείτε τι εμφανίστηκε σε ουρανό στο Αυλωνάρι

Συγκλονιστικό:Δείτε τι βρέθηκε στον ουρανό στην Εύβοια

Εύβοια: Δες πόσο τρομακτικός έγινε ο ουρανός για λίγο

Απίστευτη εικόνα στον ουρανό της Εύβοιας: Εμφανίστηκε σταυρός!

Τρομακτική εικόνα στον ουρανό της Εύβοιας: Εμφανίστηκε σταυρός

Μια καταπληκτική φωτογραφία στον ουρανό της Εύβοιας είχαμε δει λίγο πριν το Πάσχα. Για όσους δεν θυμούνται το περιστατικό, η παρακάτω μαγική εικόνα και τραβηγμένη τυχαία στον ουρανό της Οκτωνιάς λίγο πριν το Πάσχα. Τα σύννεφα και σε αυτή την περίπτωση έπαιξαν το δικό τους παιχνίδι.

Ένα παιχνίδι όπου τα σύννεφα σύμφωνα με το wikipedia.org, σχηματίζονται από ανοδικά ρεύματα αέρα που κατά την άνοδό τους προς την τροπόσφαιρα ψύχονται αδιαβατικά, δηλαδή η ελάττωση της θερμοκρασίας του αέρα επέρχεται από την εκτόνωσή του και όχι από την εκπομπή θερμότητας στο περιβάλλον.

Κατά την ψύξη, τα μόρια των υδρατμών «κολλούν» επάνω σε μικροσκοπικά σωματίδια της ατμόσφαιρας, τους πυρήνες, σχηματίζοντας τα υδροσταγονίδια των νεφών. Με τον τρόπο αυτό επέρχεται συμπύκνωση των υδρατμών όταν η θερμοκρασία αέρος βρεθεί κάτω του σημείου δρόσου του, και σχηματίζονται τα νέφη στα διάφορα ύψη της τροπόσφαιρας.

Την ίδια ώρα, τα νέφη, αυτά καθ΄ αυτά έχουν μικρή σημασία ως βοήθημα στη πρόγνωση του καιρού. Η γενική όμως διανομή τους στον ουρανό και η διαδοχή των τύπων τους έχουν μεγάλη σημασία στις υφέσεις (εξωτροπικών κυκλώνων). Γενικά πάντως τα στρωματόμορφα νέφη συνοδεύονται από έντονα φαινόμενα και άστατο καιρό κατά τον μάλλον περισσότερο θερμό. Το αντίθετο δηλαδή απ’ ό,τι συμβαίνει στα σωρειτόμορφα νέφη.

Σταυρός στον ουρανό στην Εύβοια

Ένα απίθανο στιγμιότυπο κατάφερε να αποθανατίσει στο κινητό του τηλέφωνο ένας άνδρας στην Νότια Εύβοια όταν εμφανίστηκε σταυρός στον ουρανό της Νότιας Εύβοιας. Κατά τύχη, την ώρα που φωτογράφιζε τον ουρανό είδε τα σύννεφα να έχουν σχηματίσει την παρακάτω μορφή ενός σταυρού.

Ένα απόγευμα λοιπόν είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του και τότε είδε μία εκπληκτική εικόνα να σχηματίζουν τα σύννεφα.

Μόλις δημοσίευσε την εικόνα αυτή στα social media, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έβλεπαν στην εικόνα αυτή, κάτι το εξωπραγματικό. Την απίστευτη εικόνα την είδαμε στο evianews.com. (Κάνε κλικ ΕΔΩ να την δεις)

Εκπληκτικό έτσι;

Στον ουρανό παίζονται πολλά παιχνίδια και δεν είναι μόνο ο άγγελος της Χαλκίδας

Κάτι το εξωπραγματικό είχε σχηματιστεί σε ουρανό τους εξωτερικού. Μάλιστα οι κάτοικοι έκαναν λόγο για θεϊκά σημάδια.

Έκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι στην πόλη Αλ Αίν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με αυτό που είδαν στον ουρανό.

Το εξαιρετικά ασυνήθιστο φαινόμενο προκάλεσε πολλές απορίες, αλλά και ανησυχία σχετικά με την αιτία της εμφάνισής του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, αυτό που συνέβη κοντά στην πόλη Αλ Αίν του Αμπού Ντάμπι καταγράφηκε από τα κινητά δεκάδων πολιτών, με πολλούς να κάνουν λόγο για «θεϊκά σημάδια».

Ξαφνιάστηκαν οι κάτοικοι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μετά από μια μυστηριώδη «δίνη» που εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από την πόλη Αλ Αϊν πριν από λίγες μέρες.

Η μεγάλη κυκλική δίνη στον ουρανό αναδύθηκε μέσα από ένα άλλο βαρύ σύννεφο κοντά στα σύνορα με το Ομάν, κι έμοιαζε σαν κάποιος να κάποιος να είχε ανοίξει μία τρύπα στην ατμόσφαιρα.

Ο αστρονόμος και μετεωρολόγος Ιμπραήμ Αλ Τζαρβάν δημοσίευσε ένα βίντεο από την τρύπα στο Twitter, προσθέτοντας πως η «σπάνια και όμορφη όψη» του αναφέρεται και ως «σύννεφο με τρύπα».

Ένας χρήστης απάντησε πως έμοιαζε σαν να «είχε ρίξει ο Θεός μια πέτρα σε μια λίμνη» ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν αν αυτό το παράξενο φαινόμενο είχε προκληθεί από ένα UFO.

Οι μετεωρολόγοι όμως έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν το μυστήριο με μια επιστημονική εξήγηση.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι κάτοικοι της περιοχής Youtube/MY NEWS TV
Δεν είναι ο άγγελος στον ουρανό της Χαλκίδας αλλά ο ουρανός μακρυά από την Ελλάδα. Έκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι στην πόλη Αλ Αίν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με αυτό που είδαν στον ουρανό. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι κάτοικοι της περιοχής Youtube/MY NEWS TV

Γύρισαν το βλέμμα στον ουρανό και αυτό που είδαν τους τρομοκράτησε

Πανικό και μπόλικο τρόμο προκάλεσε σε όσους ανέμελοι έκαναν τα ψώνια τους στο εμπορικό κέντρο «Mukuba Mall» η φιγούρα ενός ανθρωποειδούς που εμφανίστηκε ξαφνικά στον ουρανό και το διαβάζουμε στο newsbomb.gr.

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου άρχισαν να τρέχουν τρομαγμένοι πιστεύοντας, όπως είπαν, ότι είναι θεϊκό σημάδι.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν ένα ανθρωποειδές τεράστιων διαστάσεων και μάλιστα αρκετοί σχολίασαν στα social media ότι τους θυμίζει το πνεύμα Dementor από τις ταινίες με τον Χάρι Πότερ.

Απίστευτο! Εμφανίστηκε άγγελος στον ουρανό της Χαλκίδας (Δείτε την φωτογραφία)

Μόλις δημοσίευσε την εικόνα αυτή στα social media, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έβλεπαν στην εικόνα αυτή, ένα ομοίωμα αγγέλου. Εκπληκτικό έτσι;
Άγγελος στον ουρανό της Χαλκίδας; Δεν φαντάστηκαν ποτέ ότι θα έβλεπαν κάτι τέτοιο στον ουρανό. Δες πως εμφανίστηκε ένα απόγευμα και τρέλανε τους πάντες. Μία καταπληκτική εικόνα που βρήκαμε στα socia media….

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Έπαθε εγκεφαλικό όταν κατάλαβε τι έπαθε

Πότε είναι οι δημοτικές εκλογές 2023;

Επιταγή ακρίβειας 2023: Θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα;

Ακολουθήστε το newse στο Google News  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα