Πότε
Πότε

Αγίων Πάντων 2025: Πότε είναι

Πότε έρχεται η γιορτή;


Πότε έρχεται η γιορτή των Αγίων Πάντων το 2025 που γιορτάζουν και τα περισσότερα ονόματα.

Η γιορτή των Αγίων Πάντων είναι μια μεγάλη γιορτή από την εκκλησία μας και είναι αφιερωμένη σε όλους τους Αγίους. Είναι αφιερωμένη σε όλα τα ονόματα.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια γιορτή που τιμά όλους όσους μαρτύρησαν για την πίστη τους. Για αρκετούς δεν υπάρχουν ιστορικά στοιχεία επομένως παραμένουν εντελώς άγνωστοι.

Η γιορτή των Αγίων Πάντων είναι κινητή και εξαρτάται από το πότε έχει πέσει το Πάσχα.

Επειδή μεταξύ του μεγάλου αριθμού των Χριστιανών που μαρτύρησαν ή κατά οποιοδήποτε τρόπο προσέφεραν ή εργάσθηκαν υπέρ του Χριστιανισμού υπάρχουν πολλοί των οποίων τα ονόματα παρέμειναν άγνωστα, όρισαν τόσο η Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία όσο και η Δυτική συγκεκριμένη ημέρα που να τιμώνται όλοι ανεξαιρέτως οι άγιοι, οι Άγιοι Πάντες.

Ποιοι γιορτάζουν των Αγίων Πάντων;

Δείτε ποιοι γιορτάζουν των Αγίων Πάντων. Γιορτάζει ο Βαρθολομαίος, Βαρνάβας, Λουκάς, Λουκία, Ζαφείρης, Αγαμέμνονας, Αγησίλαος, Αίολος, Άλκηστις, Ανδρομέδα, Αριστομένης, Βελισάριος, Βενετία, Εβελίνα, Ευαγόρας, Ευριπίδης, Γιολάντα, Ηλέκτρα, Κίμωνας, Κλεάνθης, Μάνθος, Ορφέας, Τερέζα, Αίσωπος, Αλκίνοος, Αμφιτρίτη Αρετή, Εριέττα, Έρρικα και πολλοί άλλοι.

Η κινητή γιορτή των Αγίων Πάντων για το 2025 πέφτει την Κυριακή 15 Ιουνίου.