Πως θα κάνετε αίτηση για επιδότηση τόκων της δόσης δανείου;


Πως θα κάνετε αίτηση για επιδότηση τόκων της δόσης δανείου;

Ξεκίνησε η αίτηση για επιδότηση τόκων της δόσης δανείου και οι δανειολήπτες θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην πλατφόρμα. (Διαβάστε στο newse όλα τα ρεπορτάζ για τις επιδοτήσεις)

Υπάρχει η πλατφόρμα της αίτησης για επιδότηση τόκων της δόσης δανείου. Εκεί θα μπορέσετε να κάνετε υποβολή αιτήσεων που αφορά την επιδότηση της δόσης στεγαστικών δανείων για ευάλωτους δανειολήπτες σύμφωνα με ανακοίνωση των τραπεζών.

Οι δανειολήπτες θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για επιδότηση τόκων της δόσης δανείου στην πλατφόρμα. Στο gov.gr, θα το κάνουν προκειμένου να τύχουν της σχετικής στήριξης, με πρώτο βήμα την έκδοση σχετικής βεβαίωσης ευαλώτου δανειολήπτη μέσω του πληροφοριακού συστήματος της Ειδικής Γραμματείας Ιδιωτικού Χρέους.

Το σχέδιο της αίτησης για επιδότηση τόκων της δόσης δανείου, προβλέπει την επιδότηση ποσοστού 50% της αύξησης του επιτοκίου (με ημερομηνία αναφοράς για τον υπολογισμό της αύξησης την 30.6.2022) για διάστημα 12 μηνών, ενώ τα αναλογούντα ποσά εκτιμάται πως θα ξεκινήσουν να πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων τον Απρίλιο.

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Ο θησαυρός ήταν κρυμμένος σε 5 τσουβάλια!

Εύβοια: Ψάχνουν να πάρουν τον θησαυρό της θάλασσας

ΔΥΠΑ εισιτήρια για θέατρο και κινηματογράφο 2023: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Ακολουθήστε το newse στο Google News και στο viber  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα