Πότε ξεκινά η 24ωρη απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς;

Σε απεργιακό κλοιό θα είναι η χώρα. Πότε θα είναι ακινητοποιημένα τα μέσα μεταφοράς; Έρχονται στάσεις εργασίας στα λεωφορεία

Απεργία θα έχουμε για 24 ώρες. Συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και τρόλει.

Η 24ωρη απεργία αύριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς επηρεάζει και τα τρένα που θα είναι ακινητοποιημένα συμπεριλαμβανομένων και του Προαστιακού.

Στην απεργία στις 6 Απριλίου 2022, τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ καθώς για την έναρξη και τη λήξη της βάρδιας οι εργαζόμενοι σε αυτά έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας.

Η 24ωρη απεργία αύριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς επηρεάζει και τα τρένα που θα είναι ακινητοποιημένα συμπεριλαμβανομένων και του Προαστιακού.
Η 24ωρη απεργία αύριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς επηρεάζει και τα τρένα που θα είναι ακινητοποιημένα συμπεριλαμβανομένων και του Προαστιακού. φωτογραφία: Charles Forerunner, unsplash

Η απεργία θα έχει επίσης δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας τα πλοία καθώς η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) αποφάσισε τη συμμετοχή της στην κηρυχθείσα 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Η απεργία αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων και είναι πανελλαδική.

Στην απεργία συμμετέχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Υπενθυμίζεται ότι, στην απεργία θα λάβει μέρος και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τηλεπικοινωνιακών ΥΠΑ.

Τέλος απεργία θα κάνουν και οι εργαζόμενοι τις δημόσιες υπηρεσίες , τα δημόσια νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες, νομαρχίες, δήμοι και πολεοδομία.