Apivita Wine Elixir και Queen Bee – Τα hot sellers προϊόντα που παγώνουν το χρόνο

Η Apivita είναι από τα πιο δημοφιλή ελληνικά brand καλλυντικών με τις ευεργετικές της ιδιότητες να εκτείνονται πλέον και εκτός συνόρων. Ιδρύθηκε το 1979 από τους Νίκο και Νίκη Κουτσιανά, δύο φαρμακοποιούς με βαθιά πίστη στη δύναμη της φύσης. Ο όρος “Apivita” προέρχεται από τις λατινικές λέξειςapis” που σημαίνει μέλισσα και “vita” που σημαίνει ζωή, αντανακλώντας την ιδέα της “ζωής της μέλισσας” και τη σημασία της συμβίωσης και της βιολογικής ισορροπίας στην υπηρεσία της ομορφιάς.

Η Apivita προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες περιποίησης του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. Χαρακτηριστικό των προϊόντων είναι η χρήση φυσικών συστατικών, όπως το ελληνικό τσάι του βουνού, το ελαιόλαδο, το μέλι και άλλα βότανα και φυτικά εκχυλίσματα που συλλέγονται από την ελληνική φύση. Επιπλέον, η Apivita χρησιμοποιεί καινοτόμες βιοτεχνολογίες για να ενισχύσει τη δράση των φυσικών συστατικών στα προϊόντα της.

Δύο σειρές που έχουμε ξεχωρίσει είναι η Apivita Wine Elixir και η Apivita Queen Bee, που χάρη στα προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά τους με τις μοναδικές θεραπευτικές αναπλαστικές ιδιότητες, αναζωογονούν και ανανεώνουν την επιδερμίδα του προσώπου. Βρείτε όλα τα προϊόντα Apivita Wine Elixir και Apivita Queen Bee αλλά και όλες τις σειρές της Apivita, στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Carespot σε απίθανες προσφορές.

Το ελιξίριο της νεότητας

Η σειρά Apivita Wine Elixir ενσωματώνει τις αντιγηραντικές ιδιότητες του κόκκινου κρασιού, εκμεταλλευόμενη τη φυσική δύναμη των πολυφαινολών—ισχυρών αντιοξειδωτικών που βρίσκονται στα σταφύλια. Αυτή η σειρά αποτελείται από προϊόντα που σχεδιαστήκαν για να καταπολεμούν τα σημάδια γήρανσης, προσφέροντας ενυδάτωση, ενίσχυση της ελαστικότητας και λάμψη στην επιδερμίδα.

Τα κύρια δραστικά συστατικά της σειράς “Wine Elixir” περιλαμβάνουν εκχυλίσματα από τη φλούδα των σταφυλιών, γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, κυρίως λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ρεσβερατρόλη, έναν πανίσχυρο φυσικό αντιγηραντικό παράγοντα. Επιπλέον, τα προϊόντα της σειράς εμπλουτίζονται με ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, μέλι, βιολογικό βερίκοκο και άλλα φυσικά συστατικά που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα.

Ειδικά ο αντιρυτιδικός ορός για σύσφιξη και lifting Apivita Wine Elixir  Wrinkle and Firmness Lift Serum που θα βρείτε στο Carespot σε προσφορά -40% συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των ρυτίδων και στην αναδόμηση της επιδερμίδας, ενώ προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, βελτιώνει την υφή και τη λάμψη του δέρματος και δίνει μια νεανική όψη.

Βασίλισσα της κυψέλης

Η σειρά Apivita Queen Bee είναι εμπνευσμένη από την επιστημονική έρευνα γύρω από τον βασιλικό πολτό, ένα εξαιρετικά θρεπτικό συστατικό που παράγεται από τις μέλισσες, γνωστό για τις αναζωογονητικές, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες.

Συνδυάζοντας τον βασιλικό πολτό με άλλα φυσικά συστατικά, όπως ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, εκχυλίσματα βοτάνων και άλλα ενεργά αντιγηραντικά στοιχεία, η σειρά Queen Bee εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση, σφριγηλότητα και λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την προστατεύει από επιβαρυντικούς εξωγενείς παράγοντες, όπως η έκθεση στον ήλιο και τη σκόνη, το καυσαέριο κ.α.

APIVITA - Queen Bee Κρέμα Ματιών Απόλυτης Αντιγήρανσης & Αναζωογόνησης με Βασιλικό Πολτό Ελεγχόμε...

Ξεχωρίσαμε την Apivita – Queen Bee κρέμα ματιών απόλυτης αντιγήρανσης και αναζωογόνησης με βασιλικό πολτό ελεγχόμενης αποδέσμευσης   σε πρακτική συσκευασία 15 ml που ξεκουράζει τα μάτια, εξαλείφοντας τις σακούλες και τις ρυτίδες έκφρασης και μπορείτε να την βρείτε στο Carespot με προσφορά -35%.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό φαρμακείο carespot  και αποκτήστε όλα τα δημοφιλή προϊόντα Apivita και τις σειρές Apivita Queen Bee και Apivita Wine Elixir για νεανική σφριγηλότητα και λάμψη