Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα κπγ;

Πολλοί αναζητούν τον χρονικό ορίζοντα για τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Για να μην ταλαιπωρήστε και να αναζητείτε όλη την ώρα για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα του κπγ, μπορείτε να μπαίνετε στην σελίδα του υπουργείου όπου εκεί θα γίνει ο όλη ενημέρωση για τα αποτελέσματα.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Πέρσι ανακοινώθηκαν στις 28 Φλεβάρη 2021 από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου 2021Β, για τις γλώσσες : Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική, για τα επίπεδα :

α) Β (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική.

β) Γ (Γ1 «πολύ καλή γνώση», Γ2 «άριστη γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική» που πραγματοποιήθηκαν στις 18 και 19 Δεκεμβρίου 2021.

Αποτελέσματα κπγ
Αποτελέσματα κπγ

Στις Εξετάσεις υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής 3975 υποψήφιοι. Οι επιτυχόντες ήταν 3625.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα: https://kpgresults.it.minedu.gov.gr

Στην παραπάνω ιστοσελίδα οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση, με τη χρήση του κωδικού τους, που αναγράφεται στη καρτέλα υποψηφίου καθώς και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο, Όνομα, Όνομα πατρός, Όνομα μητρός).