Άρβυλα σωμάτων ασφαλείας vs μποτάκια κυνηγιού – Τι να διαλέξεις;

Τα άρβυλα σωμάτων ασφαλείας είναι παπούτσια με τεράστιες αντοχές, ικανά να αντέξουν όλες τις αντιξοότητες, όμως τι διαφορές έχουν από τα μποτάκια κυνηγιού;

Όταν μιλάμε για άρβυλα σωμάτων ασφαλείας, εννοούμε μία γενική κατηγορία παπουτσιών η οποία έχει αρβύλες με υψηλές αντοχές, όμως με μεγάλες διαφοροποιήσεις που θα μάθουμε στη συνέχεια. Από την άλλη πλευρά τα άρβυλα – μποτάκια κυνηγιού, είναι παπούτσια που είναι ανθεκτικά, αλλά προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία στην κίνηση.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις διαφορές τους ώστε να διαλέξεις το κατάλληλο παπούτσι.

Άρβυλα στρατού

Τα άρβυλα στρατού είναι πολύ ανθεκτικά παπούτσια, σχεδιασμένα με στόχο την βέλτιστη ανατομία του ποδιού, ώστε να είναι ξεκούραστα. Είναι κατασκευασμένα με στόχο την καθημερινή τους χρήση. Πολλά από αυτά είναι επενδυμένα με αδιάβροχα και μονωτικά υλικά που κρατούν το πόδι ζεστό.

Άρβυλα πυροσβεστικής

Τα άρβυλα πυροσβεστικής είναι παπούτσια που στοχεύουν στην θερμομόνωση και την προστασία από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Μοναδικές τεχνολογίες αιχμής έχουν εφαρμοστεί στο εσωτερικό τους, ώστε να έχουν μεγάλη αντοχή στη φωτιά και να προστατεύουν τον πυροσβέστη κατά το έργο του.

Άρβυλα αστυνομίας

Τα άρβυλα αστυνομίας είναι παπούτσια τα οποία έχουν σχεδιαστεί να προσφέρουν ικανότητα κίνησης και παράλληλα να είναι αντιολισθητικά. Το μεγάλο τους όμως πλεονέκτημα είναι η προστασία των ποδιών από χτυπήματα, κάτι που χρειάζεται ο αστυνομικός αρκετά συχνά στην καθημερινότητα του.

Μποτάκια κυνηγιού

Τα μποτάκια κυνηγιού δεν πρέπει να συγχέονται με τα άρβυλα. Είναι πιο κοντά παπούτσια, τα οποία φτάνουν μόλις λίγο πάνω από τον αστράγαλο. Αν και τους λείπουν οι τεχνολογίες που προσφέρουν θερμομόνωση ή προστασία από τα χτυπήματα, είναι πολύ ανθεκτικά εξίσου, αντιολισθητικά, αδιάβροχα και προσφέρονται για τις δραστηριότητες στη φύση όπως το κυνήγι, το ψάρεμα ή την ορειβασία.

Τι να διαλέξω;

Ανάλογα με το τι ανάγκες έχεις στην καθημερινότητα σου ή το κατά πόσο θες να προστατέψεις τα πόδια σου από θερμοκρασίες, κρύο ή χτυπήματα, μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο άρβυλο. Εάν θες μία πραγματικά μεγάλη συλλογή, από οικονομικά εξειδικευμένα άρβυλα σωμάτων ασφαλείας, μποτάκια κυνηγιού, εξοπλισμό επιβίωσης ή ρουχισμού, τότε επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα tuffmensgear.com. Εκεί θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι, από επώνυμα brands στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!