Αυτή ήταν η προκήρυξη του λιμενικού χωρίς πανελλήνιες εξετάσεις


Αυτή είναι η προκήρυξη στο λιμενικό χωρίς πανελλήνιες εξετάσεις

Το ΑΣΕΠ πριν μήνες δημοσίευσε την προκήρυξη για το λιμενικό χωρίς πανελλήνιες εξετάσεις όπου όσοι έκαναν αίτηση θα βρουν εργασία. Και μιλάμε για 100 Αξιωματικοί άνδρες και γυναίκες ειδικότητας κυβερνήτη ή μηχανικού.

Για την ειδικότητα του κυβερνήτη, στην προκήρυξη του λιμενικού, 40 άτομα θα βρουν θέσεις εργασίας χωρίς να δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις. Θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι ακαδημιών εμπορικού ναυτικού και να έχουν θαλάσσια υπηρεσία τουλάχιστον 6 μηνών μετά την απόκτηση διπλώματος της τρίτης τάξης. (Διαβάστε εδώ όλα τα νέα του newse για τις προκηρύξεις.)

Για την ειδικότητα του μηχανικού στην προκήρυξη του λιμενικού 2022, 60 πτυχιούχοι ακαδημιών εμπορικού ναυτικού (Α.Ε.Ν.) θα βρουν εργασία αρκεί να έχουν προϋπηρεσία 6 μηνών στη θάλασσα και το δίπλωμα γ τάξης της ακαδημίας.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση που είναι μέσα στην παρένθεση μπορούσαν να κάνουν την αίτηση (https://portal.hcg.gr/stratol). Οι υποψήφιοι για την προκήρυξη του λιμενικού 2022, δεν θα δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις.

Μπορούσαν να υποβάλλουν την αίτηση για την προκήρυξη του λιμενικού χωρίς πανελλήνιες εξετάσεις από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022, έως και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022. Να σημειωθεί ότι μετά την 21η Δεκεμβρίου, η εφαρμογή έχει απενεργοποιηθεί και ως εκ τούτου, δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής. Η είσοδος των υποψηφίων στην εφαρμογή γίνονταν με τους προσωπικούς τους Κωδικούς TAXISnet και τα αποτελέσματα θα βγουν τις επόμενες ημέρες.