Αυτοκτονία Χαλκίδα: Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του

Μια θλιβερή είδηση είχαμε από τη Χαλκίδα. Το περιστατικό έγινε την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020.

Δυστυχώς, θύμα ένας άντρας που τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του. Οι δικοί του άνθρωποι τον βρήκαν νεκρό και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές. Στο σημείο και οι αστυνομικοί που κάνουν προανάκριση για τα αίτια του θανάτου.

Αυτοκτονία στη Χαλκίδα: Στο πένθος ντύθηκε η οικογένεια του άτυχου άντρα. Με τραγικό τρόπο θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας ηλικιωμένος που ζούσε στη Χαλκίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε στην αυτοκτονία.

Αυτοκτονία στη Χαλκίδα: Τον βρήκαν νεκρό στο διαμέρισμα

Οι δικοί του άνθρωποι, πάγωσαν όταν μπήκαν στο διαμέρισμα του στη Χαλκίδα. Εκεί ο άτυχος άντρας προτίμησε να αυτοκτονήσει. Συγγενείς του, τον βρήκαν κρεμασμένο το πρωί της Κυριακής (21/6) μέσα στο διαμέρισμά του και αμέσως ειδοποίησαν το ασθενοφόρο.

Θλίψη για τον άτυχο ηλικιωμένο που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στη Χαλκίδα. Οι δικοί του άνθρωποι τον βρήκαν νεκρό και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές
Θλίψη για τον άτυχο ηλικιωμένο που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στη Χαλκίδα. Οι δικοί του άνθρωποι τον βρήκαν νεκρό και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές. Ο άτυχος άντρας ήταν στην ηλικία των 90 χρόνων. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας αλλά δυστυχώς ήταν νεκρός ο άτυχος άντρας. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δες τι τρομακτικό έπεσε από τον ουρανό στην Βόρεια Εύβοια [Φωτογραφία]

Αλιβέρι νέα: Ένα τρομακτικό πλάσμα είδαν ένα πρωί στον δρόμο!

Τροχαίο ατύχημα στην Εύβοια: Τραυματίστηκαν δύο νέοι τα ξημερώματα

Εύβοια νέα: Άνοιξε το παράθυρο και σάστισε με το απίστευτο πλάσμα είδε!

Απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Κανήθου Χαλκίδας, βρέθηκε την Δευτέρα 22 Ιουνίου ένας ηλικιωμένος άντρας, ηλικίας 90 ετών περίπου.

Του θλιβερού συμβάντος επιλήφθηκε η Αστυνομία, η οποία διεξάγει προανάκριση. Ωστόσο, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοχειρία.