Αυτή η νύχτα μένει alpha: Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια;

αυτη η νυχτα μενει επεισοδια,  αυτη η νυχτα μενει καθε ποτε, αυτη η νυχτα μενει βιβλιο, νουμερα τηλεθεασησ, αυτη η νυχτα μενει σειρα καθε ποτε, αυτη η νυχτα μενει επεισοδιο 2, αυτη η νυχτα μενει alpha πρεμιερα, αυτη η νυχτα μενει σειρα επεισοδιο 1, αυτη η νυχτα μενει βιβλιο, αυτη η νυχτα μενει σειρα υποθεση, alpha tv
Η δραματική σειρά με τίτλο «Αυτή η νύχτα μένει»

Η νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 22:40 και κερδίζει το κοινό της late night τηλεοπτικής ζώνης.

Πρόκειται για τη δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», στην οποία ένα επιτελείο ταλαντούχων ηθοποιών αναβιώνει την κουλτούρα μιας άλλης εποχής και παίζει στην τηλεόραση από Δευτέρα μέχρι Τετάρτη.

Αυτή η νύχτα μένει ηθοποιοί

Τη διασκευή σεναρίου υπογράφουν οι Γιάννα Κανελλοπούλου-Γιώργος Μακρής, η σκηνοθεσία ανήκει στην Κατερίνα Φιλιώτου, ενώ τους χαρακτήρες που θα αλλάξουν τις νύχτες μας ενσαρκώνει ένα επιτελείο ταλαντούχων ηθοποιών με διακρίσεις και σημαντική πορεία στον χώρο. Αυτοί είναι οι Βασίλης Μπισμπίκης, Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, ΤάσοςΛέκκας, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Ντένης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη.

Αυτή η νύχτα μένει επεισόδιο 1

O Χρήστος, ο δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης, ανακαλύπτει πως όσα γνώριζε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, για την γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα.

Αυτή η νύχτα μένει επεισόδιο 2

Πρώτος στόχος του ο Στέλιος, που πιέζεται από παντού να κάνει κάτι για τα μαγαζιά… Ο Στρατής από την άλλη παλεύει με τον ίδιο του τον εαυτό και τις μνήμες που τον στοιχειώνουν.

Αυτή η νύχτα μένει επεισόδιο 3

H ημέρα του μνημόσυνου ξημερώνει δυσοίωνη για όλους. Ο Χρήστος, ενώ όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται σιγά-σιγά, προσπαθεί να διαχειριστεί την άφιξη της μητέρας του Βρεττώς, που φαίνεται να γνωρίζει πολύ περισσότερα απ’ όσα δείχνει, ενώ ο Αλέξανδρος, μόνος, γυρνά πίσω στο μέρος όπου έζησε με την αδελφή του.

Αυτή η νύχτα μένει επεισόδιο 4

Ο Χρήστος και ο Στρατής συναντιούνται για πρώτη φορά. Η Νίτσα, μετά την έφοδο της αστυνομίας, παλεύει να πείσει τη Ζέτα να φύγουν, εκείνη όμως δεν μπορεί πια να κάνει πίσω, η μοίρα της αρχίζει να δένεται με του Στρατή. Ο Γιώργης τσακώνεται με τον Χρήστο και παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του.

Αυτή η νύχτα μένει επεισόδιο 5

Το ντου του Στέλιου στα άλλα μαγαζιά φέρνει αναστάτωση στον κόσμο της νύχτας, αλλά και στον Χρήστο που πνιγμένος μες στη σιωπή του προσπαθεί να διασκεδάσει τα χτυπήματα που πέφτουν επάνω του από παντού… Ο μεγαλύτερος, όμως, κίνδυνος είναι ο ίδιος ο εαυτός του.

Αυτή η νύχτα μένει επεισόδιο 6

Η συνάντησή του με τον Χρήστο έχει αφήσει στον Στρατή μια πικρή γεύση και την βεβαιότητα πως ξέρει. Μια αναπάντεχη εμφάνιση του Αλέξανδρου, όμως, θα κρίνει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.

Αυτή η νύχτα μένει επεισόδιο 7

Η Φωτεινή από την άλλη, αφού ξεσπά στην Εύη, ζητά απελπισμένη τη βοήθειά της. Η εικόνα του απελπισμένου πατέρα της, της ξυπνά μια μνήμη από το παρελθόν και ρίχνει άλλο φως στη Μαρίνα.

Αυτή η νύχτα μένει επεισόδιο 8

Ο Στρατής και η Ζέτα φτάνουν μαζί στο μαγαζί, αφήνοντας Διαμάντω και Νίτσα έκπληκτες και τη Νίκη με σπασμένη καρδιά.

Αυτή η νύχτα μένει επεισόδιο 9

Η απόφαση της Εύης και της Φωτεινής ν’ ανοίξουν το κλειδωμένο δωμάτιο φέρνει τον Χρήστο αντιμέτωπο με την πληγή του. Εκείνες καταφεύγουν στο σπίτι της γιαγιάς Βρεττώς, που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια.

Αυτή η νύχτα μένει επεισόδιο 10

Η εμφάνιση του Χρήστου στο μαγαζί προμηνύει μια νύχτα τρέλας. Η Εύη και η Φωτεινή, μετά τον καυγά με τον πατέρα τους, βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι της Βρεττώς, όπου ξυπνούν αναμνήσεις από το παρελθόν της Μαρίνας.

Αυτή η νύχτα μένει επεισόδιο 11

Μετά την άρνηση του Στρατή να μιλήσει για όσα τον βαραίνουν η Ζέτα αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα. Ο Στέλιος από την άλλη κουβαλά ακόμα στη συνείδησή του αυτό που έγινε με τον Μίλτο.

Αυτή η νύχτα μένει επεισόδιο 12

Καθώς ο Χρήστος ξαναβρίσκει τη χαμένη δύναμή του ο δικηγόρος Παπαδόπουλος καταφτάνει στο Αγρίνιο παραδίνοντας του το πιο ισχυρό όπλο απέναντι στον Στρατή. Μαζί με τη συμμαχία του με τον Στέλιο το έδαφος προετοιμάζεται. Το νέο πρόσωπο του Χρήστου, όμως, δεν πείθει την Εύη, που αναζητά μια απάντηση για όσα έχουν συμβεί.

Αυτή η νύχτα μένει επεισόδιο 13

Η Βρεττώ παρακολουθεί με δυσπιστία την αλλαγή του Χρήστου, ενώ Εύη και Φωτεινή παλεύουν να βρουν νέες ισορροπίες.

Αυτή η νύχτα μένει επεισόδιο 14

Η συνάντηση Ζέτας και Στρατή κλείνει με μια συμφωνία… Οι απειλές γύρω τους, όμως, πυκνώνουν. Η αναχώρηση του Σήφη, κάνει επείγουσα την ανεύρεση πλήκτρων για το μαγαζί, ενώ ο Χρήστος επικεντρώνει την πίεσή του στον Στρατή με τον Στέλιο να αναζητά απαντήσεις στους φακέλους της χωροφυλακής.

Αυτή η νύχτα μένει επεισόδιο 15

Ενώ ο Στρατής και η Ζέτα περνάνε για πρώτη φορά λίγες στιγμές μαζί, χωρίς να σκέφτονται το πριν και το μετά, ο Στέλιος ανακαλύπτει πως ο Στρατής έχει φάκελο στην Αθήνα και στέλνει τον Αλέξανδρο να ερευνήσει την υπόθεση, προκαλώντας την οργή του Χρήστου.

Αυτή η νύχτα μένει βιβλίο

Η σειρά βασίζεται στο εμβληματικό βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή «Αυτή η νύχτα μένει». Τους τίτλους “ντύνει” μοναδικά με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.

Ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών πλαισιωμένο από σπουδαίους συντελεστές σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή, μας ταξιδεύει στις αρχές της δεκαετίας του ’80, στα μπουζούκια της επαρχίας.

Παρακολουθούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων αλλά και διαφορετικών κόσμων. Της νύχτας και του περιθωρίου από τη μία, της ημέρας και της έννομης τάξης από την άλλη. Οι δύο κόσμοι θα έρθουν κοντά για να συγκρουστούν μέχρι θανάτου.

Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί μέσα απ’ τις στάχτες κι οι άνθρωποι θα ανακαλύψουν ποιος είναι στ’ αλήθεια ο κόσμος γύρω τους όπως και ο εαυτός τους.

Γιατί κάτω από τη σκληρότητα και την υποκρισία, η μοίρα όλων μας είναι κοινή.

Μ. Κατσανδρή – «Αυτή η Νύχτα Μένει»: Μ’ αρέσει που μεγαλώνω – Δε με πειράζει που υποδύομαι τη γιαγιά

Η Μαρία Κατσανδρή μιλά στο «Happy Day» για τη σειρά του Alpha, «Αυτή η Νύχτα Μένει».