Πότε έρχεται Black Friday;

Black Friday 2021, Cyber Monday: Σε ετοιμότητα το λιανεμπόριο της χώρας μας…

Θα πρέπει να διαχωρίζουμε τις αληθινές από τις εικονικές προσφορές, κάνοντας δική μας έρευνα αγοράς αρκετό διάστημα πριν για τα προϊόντα που μας ενδιαφέρουν, σε συνδυασμό και με τη χρήση ειδικών εργαλείων που διατίθενται από ηλεκτρονικές πλατφόρμες σύγκρισης προϊόντων και πραγματοποίησης αγορών, τα οποία αναπαριστούν τη διαχρονική διακύμανση των τιμών.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την Black Friday. Μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων να βρίσκονται ήδη στην μάχη, με εκπτώσεις που φθάνουν ακόμα και το 80%.

Πότε είναι η black Friday, ή το black Friday;

Σε λίγες ημέρες έρχεται και στην χώρα μας το black Friday 2021. Στο «χορό» των εκπτώσεων, έχουν μπει ήδη και καταστήματα με αθλητικά, με είδη σπιτιού καθώς και μαγαζιά με ένδυσης υπόδυσης.

Ενόψει Χριστουγέννων, τις προωθητικές ενέργειες έχουν ξεκινήσει καταστήματα με εορταστικά είδη, ενώ δεν λείπουν και τα ταξιδιωτικά γραφεία που προσφέρουν πακέτα διακοπών σε εκπτωτικές τιμές.

Πολύς κόσμος περιμένει πως και πως το black friday 2021 ή μπλακ φραιντει στα Ελληνικά όπως το αναζητούν στις μηχανές αναζήτησης.

Κάθε χρόνο, έχει τις καλύτερες εκπτώσεις και προσφορές.

Το 2021 η Μαύρη Παρασκευή είναι στις 26 Νοεμβρίου, αν και πολλά καταστήματα ξεκινούν τις προσφορές τους και νωρίτερα. Η Black Friday ξεκίνησε από την Αμερική και είναι μία συγκεκριμένη ημέρα ενώ εδώ στην Ελλάδα που τα κάνουμε όλα αλλιώς οι εκπτώσεις κρατάνε περίπου μία εβδομάδα.

Πότε είναι οι Επόμενες Black Friday

Black Friday 2022, στις 25 Νοεμβρίου 2022.
Black Friday 2023, στις 24 Νοεμβρίου 2023.

Black Friday 2024, στις 29 Νοεμβρίου 2024.
Black Friday 2025, στις 28 Νοεμβρίου 2025.
Black Friday 2026, στις 27 Νοεμβρίου 2026.