Ήταν θέμα ωρών να έρθει το λουκέτο στη Χαλκίδα

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το λουκέτο σε αυτή την περιοχή στη Χαλκίδα δεν θα αργούσε να έρθει.

Ήταν θέμα ωρών να γίνει μιας και τις τελευταίες μέρες είχε γίνει το σημείο συνάντησης όλων. Ήθελαν να ξεδώσουν και έτσι πήγαιναν να κάνουν τον ποδαρόδρομο δίπλα στην θάλασσα και μέσα στα δέντρα.

Η συνάθροιση πολλών ατόμων (κυρίως νεαρών) τις τελευταίες μέρες, στο αλσύλλιο του Φάρου Κακοκεφαλής, στη Χαλκίδα, οδήγησε την Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα στην απόφαση να βάλει ένα λουκέτο στη Χαλκίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτό που κυκλοφορούσε στη Χαλκίδα έκανε πολλούς να απορήσουν!

Χαμός στον ουρανό στο Αλιβέρι. Δείτε τι εμφανίστηκε κάποτε

Δείτε τι κακό έκανε μια γυναίκα από το σπίτι της στην Θήβα!

Στις δύο εισόδους μπήκαν λουκέτα, ενώ έγγραφο αναφέρει ότι απαγορεύεται η πρόσβαση στο αλσύλλιο. Η απόφαση ισχύει από την Τετάρτη 1 Απριλίου και μέχρι τη λήξη των προσωρινών μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση της Δημάρχου: « Το μέτρο αυτό κρίθηκε αναγκαίο, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού, καθώς παρατηρήθηκε μεγάλη προσέλευση και πολλά φαινόμενα συνωστισμού πολιτών, κατά τις προηγούμενες μέρες.»

Λουκέτο στις εισόδους του Πάρκου, στο αλσύλλιο του Φάρου Κακοκεφαλής

Έκλεισε η παραλία της Θεσσαλονίκης – Δείτε ποιες ώρες

Δεν συμβαίνουν μόνο στη Χαλκίδα να υπάρχει λουκέτο αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας αποφασίστηκε το κλείσιμο της παραλίας στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΓΠΠ, «αποφασίστηκε ο περιορισμός κίνησης πολιτών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 14:00 έως 08:00 (επόμενη πρωινή) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η έναρξη ισχύος της απόφασης, σύμφωνα με το newsbomb.gr, είναι από την 14:00 ώρα της 31/03/2020 και ισχύει για δεκατέσσερις (14) ημέρες».

Για το συγκεκριμένο μέτρο ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε: «Παρά τις αλλεπάλληλες συστάσεις για περιορισμένες και μόνο για ζωτικής ανάγκης μετακινήσεις, δυστυχώς η έκκλησή μας δεν έγινε αντιληπτή. Η μη τήρηση των μέτρων και των κανόνων περιορισμένης μετακίνησης φέρνει νέα, δυστυχώς πιο αυστηρά μέτρα».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρα 29-3-2020, ο δήμαρχος της πόλης, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, υπέβαλε αίτημα στον κ. Χαρδαλιά για άρση της κυκλοφορίας στην παραλιακή, καθώς πολλοί ήταν οι Θεσσαλονικείς που αψήφησαν τα μέτρα και βγήκαν για βόλτα ο ένας πάνω στον άλλον.