Coppie… Για άκρα που εντυπωσιάζουν!

Γυναικεία παπούτσια για κάθε στιλ! Γόβες, μποτάκια και μπότες, sneakers, μοκασίνια, flatforms, σανδάλια, αλλά και νυφικά παπούτσια, σας περιμένουν σε τεράστια ποικιλία και εκπληκτικές τιμές στο Coppie! Όλα τους επώνυμα και ανατομικά, θα σας χαρίσουν την κομψότητα που θέλετε, χωρίς να κουράζουν τα άκρα σας. Αποκτήστε τα δικά σας φλατ, δίπατα ή με τακούνι, δερμάτινα ή καστόρινα, επιλέγοντας ανάμεσα από μαύρα, λευκά, ταμπά, μπλε ή μπορντώ και απολαύστε άνεση σε κάθε σας βήμα!

Πέδιλα γυναικεία και ανατομικά για κάθε στιγμή!

Πέδιλα γυναικεία ανατομικά! Αυτό δεν έχετε στο μυαλό σας όταν το καλοκαίρι σας καλεί για βόλτες; Στο Coppie θα βρείτε καλοκαιρινά πέδιλα για κάθε περίσταση. Καθημερινά ή πιο επίσημα και βραδινά, φλατ, ψηλοτάκουνα ή με χαμηλό τακούνι, σας περιμένουν σε μεγάλη ποικιλία. Μαύρα, χρυσά, λευκά, κόκκινα, μπεζ, κίτρινα, με κορδόνια, στρας, τρουκς, φιόγκο ή άλλες περίτεχνες λεπτομέρειες, είναι διαθέσιμα σε προσιτές τιμές. Εξερευνήστε την πλούσια συλλογή και επιλέξτε τα δερμάτινα πέδιλα που θα κάνουν το στιλ σας ασυναγώνιστο!

Πλατφόρμες για θηλυκότητα που ξεχωρίζει!

A black purse and sunglasses next to a pair of wedge sandals

Description automatically generated

Οι πλατφόρμες είναι το κατεξοχήν παπούτσι της θερινής σεζόν! Ψηλές ή χαμηλές, είναι ιδανικές τόσο για casual και βραδινές εμφανίσεις και στο Coppie θα τις βρείτε σε μεγάλη ποικιλία. Μαύρες, λευκές, ασημί, nude, όλες τους δερμάτινες και ανατομικές, σας περιμένουν σε πολύ προσιτές τιμές. Επιλέξτε ανοιχτές ή peep toe, με φελλό ή με λουράκια και αποκτήστε τις δικές σας γυναικείες καλοκαιρινές πλατφόρμες, με ένα click!

Loafers γυναικεία με κάθε outfit!

Τα γυναικεία loafers, δίπατα, chunky ή με τακούνι, συνδυάζονται άψογα με κάθε outfit. Όλα τους ανατομικά, μυτερά ή μη και δερμάτινα ή από λουστρίνι, είναι διαθέσιμα στο Coppie και ταιριάζουν απόλυτα με φούστες και φορέματα, σορτς και παντελόνια. Αποκτήστε, λοιπόν, τα αγαπημένα σας είτε με ένα click στο coppie.gr είτε με μια επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης!